Beauty combi-arrangement

Pure ontspanning 

Let op! Dit arrangement is tijdelijk niet beschikbaar.

Verwen uzelf of geniet samen met een vriend of vriendin van dit heerlijke arrangement. Het beauty combi-arrangement is een fijn dagje van genieten. Het is tevens de ultieme sauna beleving. U kunt namelijk de hele dag gebruik maken van alle sauna’s, zwembaden en rustruimtes. Als klap op de vuurpijl kiest u uw twee favorieten van de vier onderstaande behandelingen. Kies bijvoorbeeld voor een zeezout peeling, of geniet van een frisse lente facial. Wilt u liever ontspannen tijdens een massage, dat kan ook!

U heeft keuze uit de volgende behandelingen:

Zeezout peeling

Kiest u voor de zeezout peeling, dan kiest u voor een soort droge Hammam. De behandelaar smeert het lichaam allereerst rijkelijk in met een geurende olie. Vervolgens bestrooid zij het lichaam met zeezout. Waarna de behandelaar het lichaam in folie wikkelt, hierdoor kunnen de olie en het zeezout goed met elkaar vermengen. Na een aantal minuten scrubt de behandelaar het lichaam en worden de dode huidcellen verwijderd. Na de peeling kunt u lekker warm douchen. Het resultaat is een zijde zachte huid en een stralende teint over het lichaam.

Massage

Kiest u voor de massage, dan ontvangt u een heerlijk ontspannende behandeling. De masseuse masseert de rug, de schouders, de nek en de armen. De masseuse maakt tijdens de behandeling gebruik van een heerlijk geurende massage olie.

Lente facial

Kiest u voor de frisse gezichtsbehandeling, dan loopt u na de behandeling stralend de behandelkamer uit. De schoonheidsspecialiste start de behandeling met een reiniging van het gezicht, waarna zij het gezicht scrubt. Na de peeling behandeld de specialiste de huid met een werkstofconcentraat. De behandeling eindigt met een masker en een fijne gezichtsmassage.

OPI gelcolor

Kiest u voor de OPI gellak, dan worden uw handen of voeten voorzien van een mooie kleur. Allereerst maakt de schoonheidsspecialiste uw nagels klaar voor het aanbrengen van de gellak. Vervolgens kiest u uit de ruime collectie van kleuren uw favoriet. De specialiste brengt deze kleur op uw nagels aan. Doordat de gel met een UV-lamp wordt uitgehard blijft de gellak maar liefst 2 tot 3 weken zitten. Dat betekent langdurig genieten van mooie nagels.

Het beauty combi-arrangement bestaat uit:
– Een sauna entree
– Twee fijne behandelingen van 25 minuten

Voor € 72,50

 

Let op dit arrangement is tijdelijk niet beschikbaar! Het arrangement is daarnaast niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en/of entree vouchers.