Afkoelen

Ontdek hoe prettig afkoelen kan zijn

Het afkoelen van het lichaam na een saunagang is net zo belangrijk als het opwarmen van het lichaam. Wanneer u het lichaam niet goed afkoelt kunt u hoofdpijn of benauwdheid ervaren. Hieronder leest u meer over de afkoel mogelijkheden bij Centre du Lac.

NEVELTUIN

Betreed onze betoverende neveltuin, waar een zachte sluier van verkoeling u omhult en u meeneemt op een reis naar een tropisch paradijs. Laat de mystieke nevel uw lichaam revitaliseren terwijl u zich waant in een weelderig regenwoud. Ervaar de magie van de natuur in haar puurste vorm. Kom en laat u verwonderen.

DOMPELBAD

Ons verkwikkende dompelbad biedt een authentieke wellness-ervaring. Voor een soepele overgang van warmte naar koude, geniet eerst van een lauwe douche. Naast verkoeling, zorgt het bad ook voor hygiëne en vernieuwende frisheid. Volledig onderdompelen helpt hoofdpijn voorkomen en bevordert de bloedcirculatie. Kom en ervaar deze revitaliserende sensatie!

STORTEMMER

Na een hete saunasessie is er niets zo verkwikkend als een uitdagende plons onder de stortemmer. Deze traditionele spa-ervaring is snel, verfrissend en effectief. In slechts enkele seconden koelt u af, en u bent meteen weer klaar voor meer sauna-plezier. De stortemmer biedt een unieke, authentieke ervaring en is een geweldige manier om na de sauna even helemaal op te leven. Durf het koude water aan en voel de frisheid!

FRISSE LUCHT

Ervaar verfrissing op een rustigere wijze. Maak een wandeling in onze weelderige tuin, hier kunt u niet alleen genieten van koelte, maar ook van de zintuiglijke geneugten van de natuur. De wandeling verfrist niet alleen uw lichaam, maar ook uw geest. Kom langs en ontdek de helende balans tussen de fysieke en mentale verkoeling in onze betoverende tuin.