Buiten faciliteiten

Heerlijk ontspannen in onze mooie tuin.

In onze tuin komen groen, water en zand op een harmonieuze manier samen. Hier vindt u een beschutte plek om te zonnen, een ontspannende hangmat en een comfortabele schommelstoel. Vanaf ons dakterras heeft u een adembenemend uitzicht over het hele Centre du Lac. Dit is de ideale plek om te genieten van de natuur en de rust, terwijl u zich omgeven voelt door de prachtige omgeving.

HANGMATTEN

Bij ons in de tuin worden elk voorjaar en zomer prachtige hangmatten opgehangen, zodat u heerlijk kunt wegdromen en ontspannen. Geniet van de rust en de natuur om u heen terwijl u wiegt in de zachte bries, omgeven door de bloemen en de geuren van het seizoen. Een perfecte plek om even helemaal tot rust te komen en te genieten van het buitenleven.

SCHAAKSPEL

Bij ons in de tuin staat een schaakspel klaar voor iedereen om te gebruiken. Als u een liefhebber bent van schaken, is dit echt iets voor u. Geniet van een gezellig en levensgroot schaakspel met uw partner of vrienden, te midden van de prachtige buitenomgeving. Een ideale manier om quality time door te brengen en uw schaaktalenten te tonen in de frisse lucht.

NEVELGROT

In onze tuin bevindt zich een betoverende nevelgrot, waarin verborgen sproeiers zorgen voor een verfrissende nevel. Wandel door deze oase van verkoeling en frisheid, en laat de nevel uw zintuigen prikkelen terwijl u ontspant te midden van de natuur. Het is de perfecte plek om even te ontsnappen aan de warmte en tot rust te komen in een magische, verkoelende omgeving.

BUITEN TERRAS

Bij ons in de tuin, tijdens de lente en zomer, kunt u genieten van ons prachtige buitenterras. Als u van lekker weer houdt en graag buiten wilt genieten van een heerlijke maaltijd, dan staat ons terras voor u klaar, beschut tegen de wind. Het is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht terwijl u van uw favoriete gerechten geniet.

LIGBEDJES

Bij ons buiten hebben we diverse plekjes om te genieten van de frisse lucht, waaronder onze heerlijke ligbedjes! Er staat altijd een ligbedje voor u klaar, gratis en beschikbaar. Het is de perfecte gelegenheid om te ontspannen, te zonnen en tot rust te komen terwijl u geniet van de natuur om u heen. U bent van harte welkom om plaats te nemen en te relaxen op onze comfortabele ligbedjes.

SCHOMMELSTOELEN

Achterin de tuin bij de Maa sauna bevinden zich heerlijke schommelstoelen. Deze luxe stoelen bieden de ultieme ontspanning, waarin u kunt genieten van een rustgevende schommelbeweging. Ze zijn de perfecte plek om de frisse lucht op te snuiven na een verkwikkend bezoek aan de Maa sauna. Hier kunt u volledig tot rust komen en nog even nagenieten van de serene sfeer van de tuin.

DAKTERRAS

Wist u dat we ook een dakterras hebben? Buiten bij de deuren naar de neveltuin bevindt zich een wenteltrap naar boven, waar ons dakterras te vinden is. We willen graag benadrukken dat onze horecamedewerkers geen service verlenen op het dakterras of bestellingen naar boven brengen. Als u graag een drankje wilt genieten op het dakterras, is dit zeker mogelijk. U dient echter uw drankjes zelf mee te nemen en vriendelijk te zijn om uw lege glazen en borden weer naar beneden te brengen. Het dakterras biedt een prachtige plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht over onze geweldige tuin.

PLATTEGROND CENTRE DU LAC