Maa Sauna

Ontdek onze bijzondere sauna's

Beleef het perfecte saunaklimaat

Maa is het Finse woord voor grond. Van oorsprong liggen Maa sauna’s dan ook deels ondergronds. Ook bij Centre du Lac ligt de Maa sauna deels ondergronds.

 

In de hout gestookte sauna kan de temperatuur oplopen tot zo’n 110 graden en de luchtvochtigheid is hierbij minimaal. Deze sauna is dan ook de warmste sauna van Centre du Lac. Doordat de sauna verzonken ligt wordt op een natuurlijke manier de warmte opgenomen door de grote houten balken, hierdoor voelen zelfs de hoge temperaturen aangenaam. U ervaart hierbij de weldaad van een perfect saunaklimaat.

 

De Maa Sauna ontspant het lichaam, stimuleert de doorbloeding en verzacht de huid. Vergeet na deze unieke beleving niet af te koelen. Bij Centre du Lac bieden wij een aantal verrassende afkoelmogelijkheden.  Naast deze sauna hebben we ook nog andere sauna’s en baden waarin u heerlijk tot rust kunt komen. Toe aan extra ontspanning? Probeer ook eens één van onze massages. Wilt u op de hoogte blijven van alle acties? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Bent u benieuwd naar de Maa sauna? Reserveer dan via onderstaande knop uw bezoek aan Centre du Lac of bekijk onze actuele openingstijden.

Reserveren