Restaurant

Welkom bij restaurant Centre du Lac

Tijdens uw dagje wellness kunt u genieten van onze fijne gerechten in ons restaurant. We geven u van te voren graag een sfeer impressie van de gerechten die u kunt verwachten. Bekijk daarnaast alvast de menukaart en bereidt u goed voor op uw dagje wellness bij Centre du Lac!

Wellness restaurant Centre du Lac

Bekijk lunchkaart
Bekijk dinerkaart

Genieten met voordeel bij restaurant Centre du Lac

Ontbijt arrangement | €42,50

Het ontbijt-arrangement inclusief ontbijt en saunabezoek voor €40,50 is speciaal voor alle vroege genieters. Daarnaast is het speciaal ontwikkeld om u een goed begin van uw dag te bezorgen. Met dit arrangement bent u de hele dag welkom in de sauna. U kunt van 10:30 uur tot 12:00 uur genieten van het lekkere ontbijt. Daarna kunt u ook nog lekker lunchen, dit zit alleen niet in het arrangement.

Lunch arrangement | €45,50

Het lunch arrangement is een favoriet van onze saunagasten. In dit arrangement heeft u recht op een sauna dagentree. Daarnaast bevat het arrangement een uitgebreide lunch. De lunch bestaat namelijk uit een lekkere soep en tevens heeft u de keuze uit een tosti, een lekker broodje, een goedgevulde salade of een proeverijtje. Niet verkeerd, toch? Wilt u alvast de gerechten bekijken? Bekijk dan onze lunchkaart.

Diner arrangement | €50,50

Het diner arrangement is speciaal ontwikkelt voor gasten die na een drukke dag nog even tot rust willen komen. Dit arrangement geeft u namelijk recht op een sauna entree vanaf 17:00 uur. Daarnaast bevat het arrangement een heerlijk hoofdgerecht naar keuze. U kunt het arrangement zelf uitbreiden met een voor- en nagerecht. Wilt u alvast de gerechten bekijken? Bekijk dan onze menukaart.