Restaurant

Welkom bij restaurant Centre du Lac

Wellness restaurant Centre du Lac

Tijdens uw dagje wellness kunt u genieten van onze fijne gerechten in ons restaurant. We geven u van te voren graag een sfeer impressie van de gerechten die u kunt verwachten. Bekijk daarnaast alvast de menukaart en bereidt u goed voor op uw dagje wellness bij Centre du Lac!

Bent u benieuwd naar onze menukaart. 
Via je de knoppen hier onder kunt u onze menukaarten bekijken.
Heeft u een allergie waar rekening mee gehouden moet worden?
Geef het aan bij het reserveren! Graag een paar dagen voor uw sauna bezoek.
Zo kunnen wij er makkelijker rekening mee houden.

Bekijk lunchkaart
Bekijk dinerkaart

Genieten met voordeel bij restaurant Centre du Lac

Ontbijt arrangement | €47,50

Het ontbijt-arrangement inclusief ontbijt en saunabezoek voor €47,50 is speciaal voor alle vroege genieters. Daarnaast is het speciaal ontwikkeld om u een goed begin van uw dag te bezorgen. Met dit arrangement bent u de hele dag welkom in de sauna. U kunt van 10:30 uur tot 12:00 uur genieten van het lekkere ontbijt. Daarna kunt u ook nog lekker lunchen, dit zit alleen niet in het arrangement.

Lunch arrangement | €50,50

Het lunch arrangement is een favoriet van onze saunagasten. In dit arrangement heeft u recht op een sauna dagentree. Daarnaast bevat het arrangement een uitgebreide lunch. De lunch bestaat namelijk uit een lekkere soep en tevens heeft u de keuze uit een tosti, een lekker broodje, een goedgevulde salade of een proeverijtje. Niet verkeerd, toch? Wilt u alvast de gerechten bekijken? Bekijk dan onze lunchkaart.

Diner arrangement | €55,50

Het diner arrangement is speciaal ontwikkelt voor gasten die na een drukke dag nog even tot rust willen komen. Dit arrangement geeft u namelijk recht op een sauna entree vanaf 17:00 uur. Daarnaast bevat het arrangement een heerlijk hoofdgerecht naar keuze. U kunt het arrangement zelf uitbreiden met een voor- en nagerecht. Wilt u alvast de gerechten bekijken? Bekijk dan onze menukaart.