Voetmassage

De invloed van een voetmassage

A6049624

Boek uw voetmassage
Wilt u een voetmassage boeken? Reserveer dan via de onderstaande knop. Wilt u samen genieten van een massage? Vermeld dan bij uw reservering dat u gebruik zou willen maken van de duo salon. Liever een andere massage? Zoals bijvoorbeeld een ontspannende rug-, nek,- en schoudermassage? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden.

Reserveer online
Reserveer telefonisch

De voetmassage kunt u boeken voor:

  • 25 minuten | €39,00
  • Massage kaart 20 x 15 minuten | €308,00

Wanneer de voeten moe aanvoelen is een massage erg aan te raden. Een voetmassage zorgt namelijk voor een goede doorbloeding en stimuleert de energiestroom door het lichaam. De ontspanning werkt via de voet door op het gehele lichaam. Daarnaast worden de afvalstoffen afgevoerd en zal ook de stress in het lichaam verdwijnen. Verder kan het verlichting bieden voor hoofdpijn, slapeloosheid en zelfs bij nek- en rugklachten. Na de massage zult u merken dat de voeten weer aanvoelen als herboren, ook krijgt u weer meer energie om kilometers te maken.

Goed om te weten! Een massage kan altijd los van een saunabezoek worden gereserveerd. Wilt u gaan voor de complete beleving? Kies dan voor een massage in combinatie met een saunabezoek. Wist u dat er ook massagestoelen aanwezig zijn in het wellness centrum?

Reserveer uw dagje sauna