Kleurensauna

Ontdek onze bijzondere sauna's

De intensiteit van de kleurensauna

Het licht van de kleurensauna draagt bij aan uw gemoedstoestand en gezondheid. De sauna neemt u mee in het kleurenspectrum waarbij elke kleur zijn voordelen kent. Het bezoek aan deze sauna wordt dan ook vaak kleurentherapie genoemd.  Zo heeft rood een gunstig effect op de spieren en organen. De kleur geel heeft een positieve werking op de ademhaling en geeft een opgewekt gevoel.  Is uw weerstand wat laag, blijf dan vooral zitten bij de kleur blauw. Bent u toe aan rust en ontspanning, dan brengt de kleur groen alles wat u nodig heeft om dit te ervaren.

 

Neem na uw bezoek aan het kleurensauna een koude douche om de bloedsomloop extra te stimuleren. Ook is dit gelijk een goede manier om weer af te koelen. Nieuwsgierig naar de andere afkoel mogelijkheden? Bekijk dan onze diverse afkoelmogelijkheden. Naast deze sauna hebben we ook nog andere sauna’s en baden waarin u heerlijk tot rust kunt komen. Toe aan extra ontspanning? Probeer ook eens één van onze massages.

Bent u benieuwd naar de kleurensauna? Reserveer dan via onderstaande knop uw bezoek aan Centre du Lac of bekijk eerst de prijslijst.

Reserveren