Damesdagen

Sauna damesdagen bij Centre du Lac

Heeft u behoefte aan een fijne relax dag met uw zus, moeder, dochter (vanaf 12 jaar) of bijvoorbeeld uw vriendin? Bij Centre du Lac in Pijnacker (gelegen tussen Rotterdam en Den Haag in) hebben wij iedere maandag damesdagen. Dan kunt u onder dezelfde voorwaarden heerlijk genieten van alle saunafaciliteiten, zwembaden en rustruimtes, alleen zonder dat er heren aanwezig zullen zijn.   

Reserveer uw bezoek

Uitzonderingen:

Iedere maandag is het damesdag met uitzondering van een aantal vakantie weken. De geplande gemengde dagen:

 • Maandag 20 mei 2024 (tweede pinksterdag)

Maandag damesdagen

Alle saunadagen zijn ongekleed, dus badkleding is ook op maandag tijdens damesdag bij ons niet toegestaan. Gedurende uw bezoek kunt u de saunadag uitbreiden met bijvoorbeeld een verzorgende gezichtsbehandeling of een ontspannende massage. Het is gewenst om uw bezoek en behandelingen van te voren te reserveren. U kunt bij uw reservering vragen om de behandelingen tegelijkertijd in te plannen.

 

Ook tijdens damesdag op maandag zijn er löyly sessies. U kunt hier gratis en vrijblijvend aan deelnemen. Reserveer gedurende uw bezoek nog wel een drijfsessie, daarmee geniet u in totale ontspanning van uw damesdag.

Meer op uw gemak

Nog nooit eerder naar de sauna geweest? Dan zijn de sauna damesdagen een fijne eerste kennismaking. De drempel om naar de sauna te gaan tijdens damesdagen is een stuk lager. U zult zich meer op uw gemak voelen zodat u de verschillende sauna’s kunt gaan ontdekken. Wanneer u voor het eerst de sauna gaat bezoeken, is het verstandig om uw goed voor te bereiden. Lees bijvoorbeeld onze blog over de ideale saunaronde.

Water meditatie

Sessies zijn voor €12,50 p.p. te boeken

 • Data:
  Maandag   6 mei
  Maandag 13 mei
  Maandag 27 mei
  Maandag   3 juni
 • Starttijd 15:00 uur
 • Duur van 25 minuten

Herontdek uw innerlijke rust met een watermeditatie. Door u te verbinden met water beleeft u momenten van stilte en kalmte binnenin uzelf. Het 35 graden warme aqua-wellnessbad biedt hiervoor de ideale omgeving. De meditatiesessie begint met lichte bewegings- en ademhalingsoefeningen in het water, gevolgd door een begeleide meditatie. Deze kan zowel liggend, zittend als staand in het water worden uitgevoerd. Louise, een ervaren yogadocente en lichaamsgerichte watertherapeut, leidt de watermeditatie.

 

Meditatie in het water: 

 • bevordert de ontspanning
 • geeft een gevoel van flow
 • maakt ruimte voor meer energie
Boek hier

Plattegrond Centre du Lac