Massage

Pure ontspanning

Een massagebehandeling is een verrijking van uw bezoek aan Centre du Lac. Het brengt u weer in balans en biedt rust en ontspanning. Andersom kan een massage ook een revitaliserende werking hebben en geeft het hernieuwde energie.

 

Welke massages bieden wij.

Ontspanningsmassage

 

Deze weldadige massage herstelt de balans tussen lichaam en geest. Dit is de meest algemene vorm van massage. Hierin komen de grepen van verschillende massages terug. Gericht op aangename rust, door strijkingen, drukking en lichte knedingen.

 

Deze massage bieden wij aan in 25, 40, 55, 70 en 85 minuten. Zie voor de prijzen onze prijslijst.

Sportmassage

 

Dit is een stevige massage die d.m.v. drukkingen en knedingen de bloedsomloop stimuleert door het spierweefsel.

 

Deze massage bieden wij aan in 25, 40, 55 en 70 minuten. Zie voor de prijzen onze prijslijst.

Ontspannende voetmassage

 

Voetmassage als hulpmiddel ter bevordering van de gezondheid is al vele jaren bekend, de werking is heel breed. Bij Centre du Lac gaat onze aandacht niet naar de therapeutische kant van de voetmassage, maar juist naar het algeheel ontspannende effect op het hele lichaam.

 

Deze massage bieden wij aan in 25 minuten. Zie voor de prijzen onze prijslijst.

Hotstone

 

Deze heerlijke lichaamsbehandeling brengt u een totale ontspanning. De massage wordt uitgevoerd met effleurages en warme lava stenen. Deze stenen slaan de warmte goed op en geleiden deze door het gehele lichaam. De werkzame stoffen van groene thee, ginseng en ginko worden gebruikt in de olie waarmee u massage krijgt. Geef u leven nieuwe energie.

 

Deze massage bieden wij aan in 25, 40 en 55 minuten. Zie voor de prijzen onze prijslijst.

 

grote foto hotstone 1