Zwembaden

Ontdek onze zwembaden

In water kunt u ook heerlijk ontspannen. Bij Centre du Lac zijn de baden daar zeer geschikt voor. Maar in een bad kunt u ook heel goed afkoelen. De verschillende baden bij Centre du Lac variëren in temperatuur tussen de 18 en 38 graden celcius

Ontdek onze baden

Zwembaden

 

Het is de combinatie sauna en zwembad die lichaam en geest in balans brengt.

In het grote zwembad kunt u van binnen naar buiten zwemmen.

Als het gaat om zwembaden doet Centre du Lac haar naam eer aan. In het Wellness bad kunt u zelfs genieten van een drijfsessie, heerlijk drijven in het water met ontspannende muziek op de achtergrond.

whirlpool

Whirlpools

 

De whirlpools bieden u een prettige afwisseling op het stille water. De bubbels hebben een masserende werking waardoor de spieren zich ontspannen. Met uw geest gebeurt hetzelfde.

Kruidenbad

 

De stilte in combinatie met kruidige geuren maakt het caldarium tot een ruimte van volledige ontspanning. De atmosfeer is vochtig en er wachten ligbanken op u in het warme water. Het is niet vreemd dat veel mensen hier tot inspiratie komen.

voetenbad

Voetenbaden

 

Wie voeten en benen wil verlichten kiest voor de weldaad van de voetenbaden. Naast een betere doorbloeding helpt dit ook bij het verminderen van stress en spanning. Bovendien is het een goede voorbereiding op de saunagang.

koude-dompelbaden

Koude dompelbaden

 

Van origine hakten de Finnen een wak in het naastgelegen meer om na de saunagang te kunnen afkoelen. In Centre du Lac vind u daarvoor luxe dompelbaden die de bloedsomloop bevorderen en de bloedvaten prikkelen.