Hammam

Laat je betoveren

Authentiek reinigingsritueel

Uw hammam bevat:

Reinigen van het lichaam

Scrubben van het lichaam

Korte zachte massage

Bekijk andere massages

De prijzen:

25 minuten | €49,00

50 minuten | €79,75

Tijdens de hammam legt u zichzelf te rusten op een verwarmde tafel in ons badhuis. De Tellak (hammam behandelaar) scrubt het lichaam met een speciale schubhandschoen, hierdoor verdwijnen de dode huidcellen. Daarna brengt de Tellak de olijfzeep aan door middel van een speciale zeepzak. Tot slot ontvangt u een korte massage op de achterkant van het lichaam. Na afloop wordt u nogmaals afgespoeld met warm water. Bij de uitgebreide behandeling van 50 minuten neemt de Tellak ook de voeten en het hoofd mee.

U kunt een hammam behandeling ook zonder sauna reserveren. Hiervoor is het wel handig als u uw badjas, slippers en een handdoek meebrengt. U kunt dit tenue ook bij ons huren. Tijdens de behandeling draagt u geen badkleding. Houd er rekening mee dat u een kwartier voor de afgesproken behandeltijd aanwezig bent, zodat u kunt omkleden.

TIP: Neem na de behandeling plaats in het naastgelegen kruidenbad. Hier komt u optimaal tot rust en ervaart u heerlijk geurende oliën. Dit maakt de behandeling helemaal compleet.