Huren bij Centre du Lac

Huren bij Centre du Lac

Centre du Lac biedt diverse ruimtes beschikbaar voor verhuur, van vergaderruimtes tot een verwarmd aqua wellness bad. Geschikt voor uiteenlopende gelegenheden, of het nu gaat om zakelijke bijeenkomsten of ontspanningssessies. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw volgende evenement kunnen faciliteren.

VERGADERRUIMTE

Vergader locatie binnen Centre du Lac Pijnacker

Centre du Lac in Pijnacker biedt een ideale vergader locatie voor externe partijen. Gelegen in een serene omgeving, beschikt het over apparatuur en ervaren personeel om vergaderingen efficiënt te laten verlopen. Met goed uitgeruste vergaderzalen en een rustige ambiance is het de perfecte plek voor zakelijke bijeenkomsten.

Meer informatie

AQUA WELLNESS BAD

Wellness Bad verhuur bij Centre du Lac in Pijnacker

Bij Centre du Lac kunt u ons Aqua Wellness bad huren voor privésessies. Dit verwarmde bad is ideaal voor kleine groepen. Geïnteresseerd in een unieke wellnesservaring? Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Meer informatie

RETRAITE

smaragd ruimte

Bij Centre du Lac kunt u niet alleen genieten van rust en reflectie, maar ook retraites organiseren. Onze serene omgeving en sauna faciliteiten bieden de perfecte setting voor ontspanning. Voor deelnemers van ver hebben we twee overnachtingsopties in de buurt. Kom langs en ontdek de mogelijkheden voor uw retraite bij ons.

Meer informatie

SALON

Bij Centre du Lac stellen we onze salonruimte ook beschikbaar voor specialisten die hun eigen unieke behandelingen willen aanbieden. Onze ruimte biedt de perfecte ambiance voor uw expertise. Neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van onze salonruimte en laten we samenwerken om onze passie voor wellness te delen. De behandelingen moeten uniek zijn en mogen niet lijken op de behandelingen die wij aanbieden.

Stuur een mail

WORKSHOP & CEREMONIES

Smaragd ruimte

Bij Centre du Lac stellen we onze Smaragdruimte beschikbaar voor workshops en ceremonies die verband houden met wellness en sauna-gerelateerde onderwerpen. Deze ruimte biedt veel natuurlijk licht en we stellen verschillende items ter beschikking voor gebruik. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze horecaservice voor bijvoorbeeld koffie of thee.

Meer informatie

KAPPERSSTOEL VERHUUR

KAPSTER/KAPPER BIJ DU LAC

Ontdek de mogelijkheid om als zelfstandig kapper deel uit te maken van ons team bij Haarstudio in Centre du Lac, Pijnacker. Werk flexibel op basis van beschikbaarheid in tijdsloten, met een specifieke productlijn. Neem contact met ons op via e-mail om te bespreken of je in ons team past en welke beschikbare tijdsloten jij kunt invullen.

We verwelkomen je graag om kennis te maken en kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Stuur een mail