Hotstone massage

Een massage met basaltstenen

Goed om te weten! Bij een temperatuur boven de 20 graden is het niet verantwoord en dus niet mogelijk om een hotstone massage te ondergaan. Wanneer u bij deze temperaturen een reservering heeft staan voor een hotstone massage, dan zullen wij deze omboeken naar een ontspanningsmassage.

Reserveer

De hotstone massage kunt u boeken voor:

Een hotstone massage is een intens diepe ontspannende warmtemassage met speciale basaltstenen. De stenen warmen specifieke delen van het lichaam op. De massage in combinatie met de geurende oliën voelt dit als een weldaad voor het lichaam. Bovendien slaan de stenen de warmte goed op en verspreidt het zich gemakkelijk door het gehele lichaam. Het fijne van deze massage is dat de warmte diep doordringt in de spieren en een totaal andere beleving is dan een ontspanningsmassage.

Goed om te weten! Een massage kan altijd los van een saunabezoek worden gereserveerd. Wilt u gaan voor de complete beleving? Kies dan voor een massage in combinatie met een saunabezoek. Wist u dat Centre du Lac maar liefst 7 verschillende sauna’s heeft? Bekijk de diverse sauna’s en hun specifieke eigenschappen.