Haarstudio Centre du Lac

Als aanvulling op een heerlijke saunadag of beautybehandeling bieden de kapsters van Haarstudio Centre du Lac u de service van alle vormen haarverzorging: van een trendy geknipte coupe tot een opgestoken of ingevlochten feestkapsel. Voor zowel dames, heren als kinderen.

Met de intensief verzorgende producten van Keune wordt aan uw haar een mooie kleuring en een houdbare coupe gegeven. Uiteraard kunt u ook terecht zonder dat u gebruik maakt van de andere faciliteiten.

 

Benieuwd naar onze prijzen? Zie dan de hier de prijslijst van de haarstudio.

Haarstudio Centre du Lac is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, op wisselende openingstijden. Voor meer actuele informatie, volg ons ook op Facebook.

Onze haarstylisten:

Carla

Na bijna 3 jaar geleden te zijn gestart met Haarstudio Centre du Lac als zelfstandig ondernemer, wordt het vanaf nu een nieuwe fase en ga ik samenwerken met Rosanne en Wendy, beide ook als zelfstandig ondernemer. Wij zullen als team garant staan voor de beste kwaliteit, een relaxte behandeling en een gezellige sfeer. Tot gauw!

Groet, Carla

 

Onze kapsters werken op afspraak. Bel Carla op 06-52334739 voor een afspraak

Rosanne

Mijn naam is Rosanne. Inmiddels ben ik alweer 13 jaar werkzaam in het kappersvak. Sinds april 2019 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer bij Haarstudio Centre du Lac en werk hier met veel plezier! De rust, de aandacht en de beleving, dat is wat ik belangrijk vind en dat is allemaal hier terug te vinden. Mijn vak uitoefenen met nét dat stukje extra. Ik sta op dinsdag, donderdag en af en toe ook op zaterdag voor je klaar. Tot snel!

Groet, Rosanne.

 

Onze kapsters werken op afspraak. Bel Rosanne op 06-52148992 voor een afspraak

Wendy

Mijn naam is Wendy en ik ben al 15 jaar werkzaam in het kappersvak. Mijn specialisme is om goed naar de wens van de klant te luisteren en deze met een goed haaradvies te realiseren. Met veel enthousiasme start ik als zelfstandig ondernemer in deze salon. Het kleine team waarbij aandacht en kwaliteit richting de klant centraal staat, past perfect bij mij. Mijn werkdagen zijn woensdag/avond, vrijdag en zaterdagochtend. Tot ziens.

Groet, Wendy.

 

Onze kapsters werken op afspraak. Bel Wendy op 06-12351818 voor een afspraak