Beauty

De kracht van schoonheid

Naast volledige aandacht voor uw lichaam en geest voegen we daar ook graag schoonheid aan toe. Want wie zich fijn voelt, wil dat ook graag uitstralen. Laat u zich meenemen langs verschillende behandelingen en haal het mooiste in u naar boven.

 

Welke beauty behandelingen bieden wij.

Gezichtsbehandelingen

Dag in dag uit staat uw gezicht bloot aan invloeden van buitenaf. Het is vaak verbluffend om te zien wat extra aandacht voor u doet. Deze behandelingen laten uw gezicht weer stralen.

 

Eye expert 25 min.

Dit is een behandeling voor de ogen. Door middel van het eye massage mask worden de rimpels, kringen en wallen zichtbaar verminderd.

 Tarief: € 36,50

 

Babor Ampullen Crashkuur  25 min.

Door middel van de meerdere ampullen krijgt de huid een heerlijke werkstoffen boost.

Tarief: € 44,00
 
Anti-stress gelaatsbehandeling 40 min

Deze behandeling draait voornamelijk om ontspanning. In deze 40 minuten wordt de huid gereinigd, gemasseerd en heerlijk gevoed.

Tarief: € 47,95

 

Basis behandeling 55 min reinigend of ontspannend

Dit is een behandeling wat bestaat uit een reiniging, peeling, wenkbrauwen epileren. Verder kunt u kiezen om de onzuiverheden te laten verwijderen of een heerlijke ontspannende massage te krijgen. Als afsluiting brengen wij een werkstoffenampul aan, crememasker en dag/nachtverzorging.

Tarief: € 57,50

 

Uitgebreide gelaatsbehandeling 85 min

De schoonheidsspecialiste analyseert uw huidtype en kijkt welk BABOR speciaalmasker het beste bij uw huidtype past. Dit kan zijn: hydraterend, verkoelend, reinigend of verstevigend.

Tarief: € 81,00

 

Luxe HSR behandeling 85 min

Speciaal voor de rijpere, veeleisende huid. De bijzondere werkstoffen verbeteren de elasticiteit van de huid en hebben een liftende werking.

Tarief: € 92,50

 

Diverse extra modules tijdens uw behandeling 

Tijdens uw behandeling kunt u voor een aangepast tarief diverse modules toevoegen aan uw behandeling: verven wenkbrauwen, verven wimpers, verven wimpers en wenkbrauwen samen, harsen bovenlip of kin, harsen bovenlip en kin.

Tarief: zie prijslijst.

 

Overige modules 

U kunt ook apart bij ons terecht voor de kleine behandelingen zoals: Epileren, het verven van de wenkbrauwen, het verven van de wimpers, harsbehandeling.

Tarief: zie prijslijst.

 

Dagmake-up 

Er wordt een lichte neutrale make-up aangebracht die de gehele dag goed blijft zitten.

Tarief: € 20,25

 
Uitgebreide make-up

Er wordt een make-up advies gegeven en een uitgebreide make-up aangebracht.De uitgebreide make-up is ideaal als u bijvoorbeeld uit gaat of een leuk feest heeft.

Tarief: € 28,50

 
Bruidmake- up incl. proefmake-up

Jouw bruiloft, een van de mooiste dagen uit uw leven. Er wordt samen met de schoonheidsspecialiste besproken en toegepast wat de make-up wensen zijn.

Tarief: vanaf € 88,50

lichaamsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

 

Verdient uw lichaam extra verzorging of is er extra aandacht nodig? Dan bent u bij ons in goede handen. De conditie van uw lichaam is ons uitgangspunt. Maak zelf een keuze of laat u adviseren. De verschillende behandelingen laten zich goed combineren.

 

Zeezoutpeeling

Doormiddel van een geurende olie en zeezout worden de dode huidcellen van het lichaam verwijderd. Deze combinatie werkt stabiliserend op de gehele vochthuishouding.

 Tarief: € 36.30

 

Lichaamspakking 

De huid ondergaat eerst een peeling. Deze peeling zorgt ervoor dat alle dode huidcellen worden verwijderd. Daarna wordt er samen met de schoonheidsspecialiste een keuze gemaakt uit de verschillende pakkingsmogelijkheden.

 Tarief: € 56,15

  
 
Harsen en diverse behandelingen

Bij Centre du Lac kunt u terecht voor verschillende harsbehandelingen.Dit loopt uiteen van harsen van de bovenlip tot het harsen van de benen.

Tarief: zie prijslijst.

 
Brazilian wax

Bij Brazilian wax worden alle haren verwijderd in het schaamstreekgebied waarbij een streepje verticaal haar op de venusheuvel wordt achtergelaten.100 % ontharen wordt Hollywoodwax genoemd.

Tarief:€ 49,30

Pedicure en manicure

Nagels zijn uw persoonlijke visitekaartje. Wie zich echt van top tot teen wil laten verzorgen, kiest tijdens een bezoek aan Centre du Lac voor de manicure en pedicure.

 

De hand- en nagelverzorgende beauty producten die wij gebruiken zijn van O.P.I. , waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Hollywood. Op de professionele markt neemt dit merk de toppositie in.

 

O.P.I. Manicure

Uw handen worden opgefrist, de nagels worden gevijld, de nagelriemen worden heerlijk zacht en soepel gemaakt, daarnaast ontvangt u een verzorgende parafine handpakking.

Tarief: € 30,-

 

Quick Manicure met O.P.I. gelcolor

Uw nagels worden in model gevijld, de nagelriemen worden verzorgd. De nagels worden gelakt met O.P.I Gelcolor. Uiteraard worden uw handen heerlijk verzorgd.

Tarief: € 40,-

 

O.P.I. gelcolor

OPI gelcolor voelt en draagt als een gel maar ziet eruit als een nagellak. Is zeer geschikt voor vakanties en blijft minimaal twee weken zitten. Het fijne is dat het na aanbrengen gelijk droog is.

Tarief: € 30,-

 

Pedicure

De basis behandeling voor de voet. Bestaande uit: nagelverzorging, eventueel eelt, likdoorns en ingegroeide nagels worden verwijderd. Het is ook mogelijk om de nagels te laten lakken. Dit is met een bijbetaling, graag aangeven bij uw reservering.

Tarief: € 30,-

 

Pedicure extra

Als uw voeten vragen om extra aandacht dan kunt u de pedicure 40 minuten boeken.

Tarief: € 40,-

 

Voetverzorging

In deze behandeling worden uw voeten goed verwend. Ze worden gedesinfecteerd, gescrubd en heerlijk gemasseerd. Na de massage wordt er een voetmasker aangebracht. Deze werkt zuiverend en is goed voor vermoeide voeten.

Tarief: € 29,10

 

Pedicure en voetverzorging

De combinatie voor zijde zachte voeten.

Tarief: € 53,10

 

O.P.I. French pedicure Gelcolor

Bij french pedicure wordt er een wit randje aangebracht op de nagel, dit blijft gegarandeerd 4 weken mooi. Dit komt doordat de gel met een UV lamp wordt uitgehard. U kunt er ook voor kiezen om een extra versiering op de nagel te laten plaatsen

Tarief: € 37,50

Openingstijden beautyafdeling

Maandag 09.30 – 22.00 uur
Dinsdag 09.30 – 22.00 uur
Woensdag 09.30 – 22.00 uur
Donderdag 09.30 – 22.00 uur
Vrijdag 09.30 – 22.00 uur
Zaterdag 09.30 – 18.00 uur
Zondag 10.00 – 18.00 uur