Sportmassage

Een weldaad voor het lichaam

Boek uw sportmassage
Wilt u een sportmassage boeken? Reserveer dan via de onderstaande knop. Wilt u samen genieten van een massage? Vermeld dan bij uw reservering dat u gebruik zou willen maken van de duo salon. Liever een andere massage? Zoals bijvoorbeeld een ontspanningsmassage? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden.

Reserveer online
Reserveer telefonisch

De sportmassage kunt u boeken voor:

Een sportmassage kan op verschillende manieren zorgen voor verlichting. Zo kan het bijvoorbeeld een bijdrage leveren aan het verbeteren van sportprestaties. Daarnaast kan het ook helpen bij blessures en ongemakken. De intensiteit van deze massage kunt u in overleg met de massagetherapeut afstemmen naar uw wensen en/of klachten. Niet alleen sport maar ook andere dagelijkse verrichtingen hebben invloed op ons lichaam. Daarom is deze massage ook voor niet-sporters zinvol.

Goed om te weten! Een massage kan altijd los van een saunabezoek worden gereserveerd. Wilt u gaan voor de complete beleving? Kies dan voor een massage in combinatie met een saunabezoek. Wist u dat er ook watersessies worden gegeven?

Reserveer uw dagje sauna