Overnachten

Kom overnachten

Verleng uw ontspannende dag met een heerlijke overnachting. Bent u op vakantie met de caravan of camper? U bent van harte welkom om bij ons een avondje te overnachten op onze parkeerplaats, gecombineerd met een bezoek aan de sauna.

Sauna + overnachten

Overnachten bij uw sauna bezoek

Centre du Lac

Komt u van ver of bent u een paar dagen weg? Wist u dat u bij uw saunabezoek hier ook in uw camper kunt overnachten? Onze parkeerplaats biedt u de mogelijkheid om uw camper hier te parkeren en na uw bezoek aan de sauna te overnachten.

 

Als u echt een saunaliefhebber bent, maak er dan een meerdaags saunabezoek van en creëer een ontspannen vakantiegevoel. Geniet eerst een hele dag van ontspanning en ga daarna meteen verder met genieten van de rust in uw camper.

Bent u hier in geïnteresseerd? stuur dan een mailtje via deze knop.

Stuur een mail

Samenwerkings Arrangement

Arrangement

Wellness & Overnachten

Centre du Lac & Polderhuis B&B
2 persoons arrangement

Wilt u genieten van een dag vol ontspanning, vergezeld met een heerlijke overnachting? Samen met het Polderhuis hebben we een aantrekkelijke combinatie van ontspanning en relaxatie samengesteld, inclusief een overnachting.

U kunt een hele dag in onze sauna doorbrengen en volledig ontspannen, terwijl u gebruikmaakt van al onze faciliteiten en ons verkwikkende scrubzout. In onze horecagelegenheid kunt u genieten een heerlijk kopje koffie of thee naar keuze en diverse gerechten en drankjes. Het is echt een dagje om samen van te genieten!

Na afloop staat er bij het Polderhuis Bed & Breakfast een prachtige kamer voor u klaar, waar u uw avond in alle rust kunt voortzetten en de nacht kunt doorbrengen.

’s Ochtends kunt u ontspannen ontwaken met een uitgebreid ontbijt, bereid met biologische producten die lokaal zijn ingekocht. Dit wordt geserveerd met de gastvrijheid van het Polderhuis Bed & Breakfast. Want genieten, daar neemt u de tijd voor!

Voor €185,-

Hier reserveren
Polderhuis B&B