Watersessies

WATERSESSIES BIJ CENTRE DU LAC

Kom genieten van heerlijke watersessie bij Centre du Lac in Pijnacker! In ons Aqua Wellness Bad bieden wij verschillende mogelijkheden om te genieten van een sessie. Ook is het mogelijk om het bad te huren voor privé gebruik, bekijk onze wellness bad pagina voor meer informatie

Drijfsessies | €8,75 p.p.

25 minuten | Aqua Wellness Bad

Bij Centre du Lac bieden we dagelijks drijfsessies aan om 15:30 uur en 19:00 uur. Deze betoverende ervaring in ons Aqua Wellness Bad, met een aangename temperatuur van 35,5 graden Celsius, laat u gewichtloos zweven, omringd door rustgevende muziek. Het is een moment van pure ontspanning waarbij stress verdwijnt en innerlijke rust wordt gevonden. Kom en geniet van deze unieke ervaring bij Centre du Lac in Pijnacker.

Reserveer hier

Watermeditatie  €12,50 p.p.

25 minuten 

Startijd: 15:00

Data:

Maandag 15 april   |   Maandag 22 april
Maandag 06 mei   |   Maandag 13 mei
Maandag 27 mei   |   Maandag 03 juni
Maandag 17 juni

Hier reserveren

Herontdek uw innerlijke rust met een watermeditatie. Door u te verbinden met water beleeft u momenten van stilte en kalmte binnenin uzelf. Het 35 graden warme aqua-wellnessbad biedt hiervoor de ideale omgeving. De meditatiesessie begint met lichte bewegings- en ademhalingsoefeningen in het water, gevolgd door een begeleide meditatie. Deze kan zowel liggend, zittend als staand in het water worden uitgevoerd. Louise, een ervaren yogadocente en lichaamsgerichte watertherapeut, leidt de watermeditatie.