Route

Komt u ons binnenkort bezoeken? Hieronder kunt u de geschikte route uitkiezen.
Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar.

 

Centre du Lac Sauna en Beautycentrum
Katwijkerlaan 105
2641 PE Pijnacker

Centre du Lac is gelegen in de directe nabijheid van de grote steden Zoetermeer, Delft, Den Haag en Rotterdam, maar toch midden in het groen van de uitgestrekte polder van het landelijke Pijnacker.

Vanuit Utrecht (Zoetermeer) via A12/E30: A12/E30 volgen richting Zoetermeer/ Den Haag. U neemt afslag 7 (Zoetermeer/ Pijnacker) en gaat bij de verkeerslichten linksaf de Oostweg op. Aan het eind van de Oostweg in Zoetermeer gaat u rechtdoor over de rotonde (2de afslag) de N470 op. De eerstvolgende rotonde bij industrieterrein de Boezem, neemt u de eerste afslag en rijdt u de zijdeweg op. Deze weg gaat over in de Ambachtsweg. Aan het einde van de Ambachtsweg is een T-splitsing met de Katwijkerlaan. U slaat hier rechtsaf de Katwijkerlaan op. Na 1,5 km vindt u Centre du Lac aan uw linkerhand.

Vanuit Delft via A13/E19: U neemt afslag 10 (Delft-zuid) en u volgt de N470 richting Zoetermeer. Blijf Zoetermeer ong 8 kilometer volgen tot de 5e rotonde waar industrieterrein de Boezem wordt aangegeven. Hier neemt u de derde afslag en rijdt u de zijdeweg op. Deze gaat over in de Ambachtsweg. Aan het einde van de Ambachtsweg is een T-splitsing met de Katwijkerlaan. U slaat hier rechtsaf de Katwijkerlaan op. Na 1,5 km vind u Centre du Lac aan uw linkerhand.

Vanuit Den Haag via A12/E30: U neemt afslag 7 en gaat bij de verkeerslichten rechtsaf. Aan het eind van de Oostweg in Zoetermeer gaat u rechtdoor over de rotonde (2de afslag) de N470 op. De eerstvolgende rotonde bij industrieterrein de Boezem, neemt u de eerste afslag en rijdt u de zijdeweg op. Deze weg gaat over in de Ambachtsweg. Aan het einde van de Ambachtsweg is een T-splitsing met de Katwijkerlaan. U slaat hier rechtsaf de Katwijkerlaan op. Na 1,5 km vindt u Centre du Lac aan uw linkerhand.

Centre du Lac is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Op 50 meter loopafstand van Centre du Lac stopt, bij halte Meersma/ Katwijkerlaan 105, buslijn 455 van de EBS. Deze bus rijdt tussen de stations Zoetermeer Centrum West en Delft Centraal. Daarnaast is Centre du Lac door middel van een goede verbinding tussen EBS en andere openbaar vervoersmogelijkheden (RET Metro en NS treinen) makkelijk bereikbaar vanuit de grotere steden (Bijvoorbeeld: Den Haag, Rotterdam, Leiden, Gouda etc.). Bekijk de website van 9292 voor de actuele dienstregeling.