Route

Komt u ons binnenkort bezoeken? Hieronder kunt u de geschikte route uitkiezen.
Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar.

 

Centre du Lac Sauna en Beautycentrum
Katwijkerlaan 105
2641 PE Pijnacker

Centre du Lac is gelegen in de directe nabijheid van de grote steden Zoetermeer, Delft, Den Haag en Rotterdam, maar toch midden in het groen van de uitgestrekte polder van het landelijke Pijnacker.

Omleiding

Let op: de Vlielandseweg is afgesloten voor doorgaand verkeer. Er is een omleiding ingesteld via de Klapwijkseweg, N470, Zijdeweg en Katwijkerlaan. Houdt hier rekening mee wanneer u ons gaat bezoeken.

Vanuit Utrecht ( Zoetermeer ) via A12/E30: A12/E30 volgen richting Zoetermeer / Den Haag. U neemt afslag 7 (Zoetermeer / Pijnacker) en gaat bij de verkeerslichten linksaf de Oostweg op. Aan het eind van de Oostweg in Zoetermeer neemt u op de rotonde de 1ste rechts de Berkelseweg op richting de Boezem. Aan het eind van deze weg linksaf de Katwijkerlaan op. Na ongeveer 800 meter komt u bij Sauna en Beauty Centre du Lac aan.

Vanuit Delft via A13/E19: U neemt afslag 10 (Delft-zuid) en u volgt de N470 richting Zoetermeer. Blijf Zoetermeer ong 8 kilometer volgen tot de 5e rotonde waar industrieterrein de Boezem wordt aangegeven. Hier neemt u de derde afslag en rijdt u de Berkelse weg op. Deze gaat over in de Katwijkerlaan en na 6oo meter vind u Centre du Lac aan uw rechterhand.

Vanuit Den Haag via A12/E30: U neemt afslag 7 en gaat bij de verkeerslichten rechtsaf. Aan het eind van de Oostweg neemt u op de rotonde de 1ste afslag rechts de Berkelseweg op richting de Boezem. Aan het eind van deze weg linksaf de Katwijkerlaan op. Na ongeveer 800 meter komt u bij Sauna en Beauty Centre du Lac aan.

Centre du Lac is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Op 50 meter loopafstand van Centre du Lac stopt, bij halte Meersma, buslijn 455 van de EBS. Deze bus rijdt tussen de stations Zoetermeer Centrum West en Delft Centraal. Daarnaast is Centre du Lac door middel van een goede verbinding tussen EBS en andere openbaar vervoersmogelijkheden (RET Metro en NS treinen) makkelijk bereikbaar vanuit de grotere steden (Bijvoorbeeld: Den Haag, Rotterdam, Leiden, Gouda etc.). Bekijk de website van 9292 voor de actuele dienstregeling.