Hammam Pijnacker

Hammam behandeling bij Centre du Lac in Pijnacker

Bij Centre du Lac in Pijnacker kunt u genieten van een Hammam behandeling. Tijdens deze behandeling kunt u tot rust komen op een verwarmde tafel in het badhuis van Centre du Lac. Met een speciale scrubhandschoen verwijderd de Tellak (hammam masseuse) de dode huidcellen door middel van het scrubben van de huid. Daarna brengt de Tellak door middel van een speciale zeepzak olijfzeep aan op he tlichaam.

 

Na de scrubbehandeling wordt de achterkant van uw lichaam kort gemasseerd waardoor ook uw spieren een fijne behandeling krijgen. Verder wordt na  afloop het lichaam afgespoeld met warm water.

 

Wanneer de hammam behandeling ten einde komt, raden we aan om in het naastgelegen kruidenbad plaats te nemen. In deze stille ruimte brengt het warme water en de geurende oliën u in volledige ontspanning.

 

Centre du Lac biedt de volgende behandeltijden aan:

Reserveer uw hammam

Hammam behandeling combineren

De hammam behandeling kunt u zowel combineren met andere behandeling als met een dagje sauna. Bij Centre du Lac kunt namelijk heerlijk genieten van een dagje wellness. Bovendien kunt u tijdens uw bezoek bijvoorbeeld de verschillende sauna’s ontdekken.

Route naar Centre du Lac in Pijnacker

Centre du Lac is goed te bereiken vanuit alle richtingen. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is Centre du Lac gemakkelijk te bereiken. Op 50 meter loopafstand van Centre du Lac stopt, bij halte Meersma, buslijn 455 van de EBS. Deze bus rijdt tussen de stations Zoetermeer Centrum West en Delft Centraal.

 

Route vanuit de richting Den Haag.

Vanuit Den Haag via A12/E30: U neemt afslag 7 en gaat bij de verkeerslichten rechtsaf. Aan het eind van de Oostweg neemt u op de rotonde de 1ste afslag rechts de Berkelseweg op richting de Boezem. Aan het eind van deze weg linksaf de Katwijkerlaan op. Na ongeveer 800 meter komt u bij Sauna en Beauty Centre du Lac aan.

 

Route vanuit de richting Delft.

Vanuit Delft via A13/E19: U neemt afslag 10 (Delft-zuid) en u volgt de N470 richting Zoetermeer. Blijf Zoetermeer ong 8 kilometer volgen tot de 5e rotonde waar industrieterrein de Boezem wordt aangegeven. Hier neemt u de derde afslag en rijdt u de Berkelse weg op. Deze gaat over in de Katwijkerlaan en na 6oo meter vind u Centre du Lac aan uw rechterhand.

 

Route vanuit de richting Utrecht.

Vanuit Zoetermeer volgt u de Oostweg onder de A12 door. Aan het eind van de Oostweg in Zoetermeer neemt u op de rotonde de 1ste rechts de Berkelseweg op richting de Boezem. Aan het eind van deze weg linksaf de Katwijkerlaan op. Na ongeveer 800 meter komt u bij Sauna en Beauty Centre du Lac aan.