Sauna Pijnacker

Bij Centre du Lac in Pijnacker kunt u heerlijk genieten van een bezoek aan de sauna. Na het bezoek komt u helemaal ontspannen buiten.

Soorten sauna’s bij Centre du Lac in Pijnacker.

Bij Centre du Lac in Pijnacker kunt u genieten van maar liefst 7 verschillende soorten sauna’s. Zo kunt u genieten van diverse soorten sauna’s met ieder een unieke ervaring. Alle sauna’s hebben ook één ding gemeen. Na afloop voelt u zich een ander mens. En dat is precies ons streven.

 

Soorten sauna’s bij Centre du Lac

 

Naast de diverse soorten sauna’s kunt u ook genieten van een Turks stoombad bij Centre du Lac. Een bezoek aan een Turks stoombad is onder andere goed voor de luchtwegen en door het transpireren worden er een hoop afvalstoffen afgevoerd. Na afloop een koude douche is ook nog eens goed voor de bloedsomloop.

Route naar Centre du Lac in Pijnacker

Centre du Lac is goed te bereiken vanuit alle richtingen. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is Centre du Lac gemakkelijk te bereiken. Op 50 meter loopafstand van Centre du Lac stopt, bij halte Meersma, buslijn 455 van de EBS. Deze bus rijdt tussen de stations Zoetermeer Centrum West en Delft Centraal.

 

Route vanuit de richting Den Haag.

Vanuit Den Haag via A12/E30: U neemt afslag 7 en gaat bij de verkeerslichten rechtsaf. Aan het eind van de Oostweg neemt u op de rotonde de 1ste afslag rechts de Berkelseweg op richting de Boezem. Aan het eind van deze weg linksaf de Katwijkerlaan op. Na ongeveer 800 meter komt u bij Sauna en Beauty Centre du Lac aan.

 

Route vanuit de richting Delft.

Vanuit Delft via A13/E19: U neemt afslag 10 (Delft-zuid) en u volgt de N470 richting Zoetermeer. Blijf Zoetermeer ong 8 kilometer volgen tot de 5e rotonde waar industrieterrein de Boezem wordt aangegeven. Hier neemt u de derde afslag en rijdt u de Berkelse weg op. Deze gaat over in de Katwijkerlaan en na 6oo meter vind u Centre du Lac aan uw rechterhand.

 

Route vanuit de richting Utrecht.

Vanuit Zoetermeer volgt u de Oostweg onder de A12 door. Aan het eind van de Oostweg in Zoetermeer neemt u op de rotonde de 1ste rechts de Berkelseweg op richting de Boezem. Aan het eind van deze weg linksaf de Katwijkerlaan op. Na ongeveer 800 meter komt u bij Sauna en Beauty Centre du Lac aan.