Wellness Pijnacker

Wilt u een dag ontsnappen aan het drukke dagelijkse leven? Kom dan genieten van een wellness dag bij Centre du Lac. Aan het einde van de dag stapt u als herboren weer naar buiten.

Wellness faciliteiten van Centre du Lac in Pijnacker.

Bij Centre du Lac kunt u onder andere genieten van maar liefst 7 verschillende soorten sauna’s. Elke sauna heeft zijn eigen unieke eigenschappen waardoor u kan genieten van zeven verschillende ervaringen.  Van een kelo sauna tot een kleurensauna. Alle sauna’s hebben ook één ding gemeen. Na afloop voelt u zich een ander mens. En dat is precies ons streven.

Wellness dag met behandeling

Naast onze sauna’s zijn er bij Centre du Lac ook diverse baden om van te genieten. Lekker ontspannen in een whirlpool of even afkoelen in een koud dompelbad.

 

Daarna een ontspanningsmassage om de stress van uw spieren af te halen. Maar niet alleen voor een ontspanningsmassage kunt u bij Centre du Lac terecht maar ook voor bijvoorbeeld een sportmassage of een ander soort massage.

Ook voor een beautybehandeling kunt u terecht bij wellness centrum Centre du Lac in Pijnacker. Een pedicure, manicure of andere gezichtsbehandeling is bij ons mogelijk.

Route naar Centre du Lac in Pijnacker

Centre du Lac is goed te bereiken vanuit alle richtingen. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is Centre du Lac gemakkelijk te bereiken. Op 50 meter loopafstand van Centre du Lac stopt, bij halte Meersma, buslijn 455 van de EBS. Deze bus rijdt tussen de stations Zoetermeer Centrum West en Delft Centraal.

 

Route vanuit de richting Den Haag.

Vanuit Den Haag via A12/E30: U neemt afslag 7 en gaat bij de verkeerslichten rechtsaf. Aan het eind van de Oostweg neemt u op de rotonde de 1ste afslag rechts de Berkelseweg op richting de Boezem. Aan het eind van deze weg linksaf de Katwijkerlaan op. Na ongeveer 800 meter komt u bij Sauna en Beauty Centre du Lac aan.

 

Route vanuit de richting Delft.

Vanuit Delft via A13/E19: U neemt afslag 10 (Delft-zuid) en u volgt de N470 richting Zoetermeer. Blijf Zoetermeer ong 8 kilometer volgen tot de 5e rotonde waar industrieterrein de Boezem wordt aangegeven. Hier neemt u de derde afslag en rijdt u de Berkelse weg op. Deze gaat over in de Katwijkerlaan en na 6oo meter vind u Centre du Lac aan uw rechterhand.

 

Route vanuit de richting Utrecht.

Vanuit Zoetermeer volgt u de Oostweg onder de A12 door. Aan het eind van de Oostweg in Zoetermeer neemt u op de rotonde de 1ste rechts de Berkelseweg op richting de Boezem. Aan het eind van deze weg linksaf de Katwijkerlaan op. Na ongeveer 800 meter komt u bij Sauna en Beauty Centre du Lac aan.