Sauna Den Haag

Bij Centre du Lac in Den Haag kunt u heerlijk genieten van een bezoek aan de sauna. Na het bezoek komt u helemaal ontspannen buiten.

Soorten sauna’s bij Centre du Lac in de buurt van Den Haag.

 

Bij Centre du Lac in Den Haag kunt u genieten van maarliefst 7 verschillende soorten sauna’s. Zo kunt u genieten van diverse soorten sauna’s met ieder een unieke ervaring. Alle sauna’s hebben ook één ding gemeen. Na afloop voelt u zich een ander mens. En dat is precies ons streven.

 

Soorten sauna’s bij Centre du Lac

 

Naast de diverse soorten sauna’s kunt u ook genieten van een Turks stoombad bij Centre du Lac. Een bezoek aan een Turks stoombad is onder andere goed voor de luchtwegen en door het transpireren worden er een hoop afvalstoffen afgevoerd. Na afloop een koude douche is ook nog eens goed voor de bloedsomloop.

Reserveer uw dagje sauna

Andere faciliteiten van Centre du Lac in de buurt van Den Haag

Naast de sauna faciliteiten kunt u ook genieten van alle andere faciliteiten van Centre du Lac zoals een massage behandeling of een beauty behandeling.

Route naar Centre du Lac in de buurt van Den Haag

Centre du Lac is goed te bereiken vanuit alle richtingen. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is Centre du Lac gemakkelijk te bereiken. Op 50 meter loopafstand van Centre du Lac stopt, bij halte Meersma, buslijn 455 van de EBS. Deze bus rijdt tussen de stations Zoetermeer Centrum West en Den Haag Centraal.

 

Route vanuit de richting Den Haag.

Vanuit Den Haag via A12/E30: U neemt afslag 7 en gaat bij de verkeerslichten rechtsaf. Aan het eind van de Oostweg neemt u op de rotonde de 1ste afslag rechts de Berkelseweg op richting de Boezem. Aan het eind van deze weg linksaf de Katwijkerlaan op. Na ongeveer 800 meter komt u bij Sauna en Beauty Centre du Lac aan.