Wellness Bleiswijk

Wilt u een dag ontsnappen aan het drukke dagelijkse leven? Kom dan genieten van een wellness dag bij Centre du Lac. Aan het einde van de dag stapt u als herboren weer naar buiten.

Wellness faciliteiten van Centre du Lac in de buurt van Bleiswijk

Bij Centre du Lac kunt u onder andere genieten van maarliefst 7 verschillende soorten sauna’s. Elke sauna heeft zijn eigen unieke eigenschappen waardoor u kan genieten van zeven verschillende ervaringen.  Van een Kelo sauna tot een kleurensauna. Alle sauna’s hebben ook één ding gemeen. Na afloop voelt u zich een ander mens. En dat is precies ons streven.

Reserveer uw dagje wellness

Wellness dag combineren met behandelingen

 

Naast onze sauna’s zijn er bij Centre du Lac ook diverse baden om van te genieten. Lekker ontspannen in een whirlpool of even afkoelen in een koud dompelbad.

Daarna een ontspanningsmassage om de stress van uw spieren of te halen. Maar niet alleen voor een ontspanningsmassage maar ook voor bijvoorbeeld een sportmassage of een ander soort massage kunt u bij Centre du Lac terecht.

 

Ook voor een beautybehandeling kunt u terecht bij wellness centrum Centre du Lac in Bleiswijk. Een pedicure, manicure of andere gezichtsbehandeling is bij ons mogelijk.

Route naar Centre du Lac in de buurt van Bleiswijk

Centre du Lac is goed te bereiken vanuit alle richtingen. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is Centre du Lac gemakkelijk te bereiken. Op 50 meter loopafstand van Centre du Lac stopt, bij halte Meersma, buslijn 455 van de EBS.

 

Route vanuit de richting Bleiswijk.

Vanuit Bleiswijk volgt u vanaf restaurant de Beren de Groendalseweg die overloopt in de Munnikenweg. Bij de kruising gaat u rechtsaf de Noordeindseweg en vervolgens rechtdoor bij de rotonde de Berkelse weg op. Deze straat rijdt u volledig uit en gaat over in de Katwijkerlaan en na 6oo meter vind u Centre du Lac aan uw rechterhand.