Spa Zoetermeer

Wilt u een dag ontsnappen aan het drukke dagelijkse leven? Kom dan genieten van een Spa dag bij Centre du Lac. Aan het einde van de dag stapt u als herboren weer naar buiten.

Spa faciliteiten van Centre du Lac in de buurt van Zoetermeer

 

Bij Centre du Lac kunt u onder andere genieten van maar liefst 7 verschillende soorten sauna’s. Elke sauna heeft zijn eigen unieke eigenschappen waardoor u kan genieten van zeven verschillende ervaringen.  Van een Kelo sauna tot een kleurensauna. Alle sauna’s hebben ook één ding gemeen. Na afloop voelt u zich een ander mens. En dat is precies ons streven.

Dagje spa met behandelingen

Naast onze sauna’s zijn er bij Centre du Lac ook diverse baden om van te genieten. Lekker ontspannen in een whirlpool of even afkoelen in een koud dompelbad.

Daarna een ontspanningsmassage om de stress van uw spieren af te halen. Maar niet alleen voor een ontspanningsmassage maar ook voor bijvoorbeeld een sportmassage of een ander soort massage kunt u bij Centre du Lac terecht.

 

Ook voor een beautybehandeling kunt u terecht bij Spa centrum Centre du Lac in Zoetermeer. Een pedicure, manicure of andere gezichtsbehandeling is bij ons mogelijk.

Reserveer hier uw spa dag
Route naar Centre du Lac in de buurt van Zoetermeer

Centre du Lac is goed te bereiken vanuit alle richtingen. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is Centre du Lac gemakkelijk te bereiken. Op 50 meter loopafstand van Centre du Lac stopt, bij halte Meersma, buslijn 455 van de EBS. Deze bus rijdt tussen de stations Zoetermeer Centrum West en Zoetermeer Centraal.

 

Route vanuit de richting Zoetermeer.

Vanuit Zoetermeer volgt u de Oostweg onder de A12 door. Aan het eind van de Oostweg in Zoetermeer neemt u op de rotonde de 1ste rechts de Berkelseweg op richting de Boezem. Aan het eind van deze weg linksaf de Katwijkerlaan op. Na ongeveer 800 meter komt u bij Sauna en Beauty Centre du Lac aan.