Sauna Delft

Bij Centre du Lac in Delft kunt u heerlijk genieten van een bezoek aan de sauna. Na het bezoek komt u helemaal ontspannen buiten.

Soorten sauna’s bij Centre du Lac in de buurt van Delft.

Bij Centre du Lac in Delft kunt u genieten van maarliefst 7 verschillende soorten sauna’s. Zo kunt u genieten van diverse soorten sauna’s met ieder een unieke ervaring. Alle sauna’s hebben ook één ding gemeen. Na afloop voelt u zich een ander mens. En dat is precies ons streven.

 

Soorten sauna’s bij Centre du Lac

Reserveer uw saunabezoek

Naast de diverse soorten sauna’s kunt u ook genieten van een Turks stoombad bij Centre du Lac. Een bezoek aan een Turks stoombad is onder andere goed voor de luchtwegen en door het transpireren worden er een hoop afvalstoffen afgevoerd. Na afloop een koude douche is ook nog eens goed voor de bloedsomloop.

Andere faciliteiten van Centre du Lac in de buurt van delft

Naast de sauna faciliteiten kunt u ook genieten van alle andere faciliteiten van Centre du Lac zoals een massage behandeling  of een beauty behandeling.

Route naar Centre du Lac in de buurt van Delft

Centre du Lac is goed te bereiken vanuit alle richtingen. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is Centre du Lac gemakkelijk te bereiken. Op 50 meter loopafstand van Centre du Lac stopt, bij halte Meersma, buslijn 455 van de EBS. Deze bus rijdt tussen de stations Zoetermeer Centrum West en Delft Centraal.

 

Route vanuit de richting Delft.

Vanuit Delft via A13/E19: U neemt afslag 10 (Delft-zuid) en u volgt de N470 richting Zoetermeer. Blijf Zoetermeer ong 8 kilometer volgen tot de 5e rotonde waar industrieterrein de Boezem wordt aangegeven. Hier neemt u de derde afslag en rijdt u de Berkelse weg op. Deze gaat over in de Katwijkerlaan en na 6oo meter vind u Centre du Lac aan uw rechterhand.