Sauna Bleiswijk

Bij Centre du Lac in Bleiswijk kunt u heerlijk genieten van een bezoek aan de sauna. Na het bezoek komt u helemaal ontspannen buiten.

Soorten sauna’s bij Centre du Lac in de buurt van Bleiswijk.

 

Bij Centre du Lac nabij Bleiswijk kunt u genieten van maar liefst 7 verschillende soorten sauna’s. Zo kunt u genieten van diverse soorten sauna’s met ieder een unieke ervaring. Alle sauna’s hebben ook één ding gemeen. Na afloop voelt u zich een ander mens. En dat is precies ons streven.

 

Soorten sauna’s bij Centre du Lac

 

Naast de diverse soorten sauna’s kunt u ook genieten van een Turks stoombad bij Centre du Lac. Een bezoek aan een Turks stoombad is onder andere goed voor de luchtwegen en door het transpireren worden er een hoop afvalstoffen afgevoerd. Na afloop een koude douche is ook nog eens goed voor de bloedsomloop.

Reserveer uw dagje sauna

Andere faciliteiten van Centre du Lac in de buurt van Bleiswijk

Naast de sauna faciliteiten kunt u ook genieten van alle andere faciliteiten van Centre du Lac zoals een massage behandeling, of een beauty behandeling

Route naar Centre du Lac in de buurt van Bleiswijk

Centre du Lac is goed te bereiken vanuit alle richtingen. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is Centre du Lac gemakkelijk te bereiken. Op 50 meter loopafstand van Centre du Lac stopt, bij halte Meersma, buslijn 455 van de EBS.

 

Route vanuit de richting Bleiswijk.

Vanuit Bleiswijk volgt u vanaf restaurant de Beren de Groendalseweg die overloopt in de Munnikenweg. Bij de kruising gaat u rechtsaf de Noordeindseweg en vervolgens rechtdoor bij de rotonde de Berkelse weg op. Deze straat rijdt u volledig uit en gaat over in de Katwijkerlaan en na 6oo meter vind u Centre du Lac aan uw rechterhand.