Retraite Organiseren

RESERVEER NU EEN DAGJE ONTSPANNING

RETRAITE

Is het al lange tijd uw wens om een retraite te organiseren? Bij Centre du Lac stellen we een prachtige ruimte ter beschikking waarvan u gebruik kunt maken.

Smaragd Ruimte

Onze Smaragd ruimte is een prachtige open ruimte met veel natuurlijk licht. Deze ruimte biedt verschillende mogelijkheden en opties om uw retraite naar wens in te vullen. Daarnaast stellen wij verschillende items ter beschikking voor uw gebruik. Van ligmatjes tot dekentjes, u kunt deze bij ons lenen om de deelnemers van uw retraite programma nog comfortabeler te begeleiden.

 

Horeca gelegenheid

U kunt ook gebruik maken van onze horeca service, zodat de deelnemers kunnen genieten van koffie, thee en eventueel iets lekkers.

 

Gebruik maken van onze Sauna faciliteiten

Natuurlijk is het ook mogelijk voor de deelnemers en uzelf om tegen betaling gebruik te maken van onze sauna faciliteiten. Op deze manier kunt u uw retraite nog verder uitbreiden en volledige ontspanning vinden en vasthouden.

 

Overnachten

In onze buurt bieden wij twee verschillende verblijfsopties aan, voor het geval de retraite langer duurt dan een dag of als de deelnemers van ver komen.

Verschillende mogelijkheden beschikbaar

Er zijn verschillende opties mogelijk om toe te voegen aan uw retraite. Alle details met betrekking tot het gebruik van de sauna, het aqua wellness bad, de ruimtes en de horecagelegenheid kunnen worden besproken. Samen kunnen we de retraite creëren die u wilt organiseren.

 

Haal het meeste uit uw Retraite!

Interesse in het organiseren van een Retraite?

Telefoon nummer:

015 369 67 67

Whatsapp Berichten:

015 369 67 67
(wij kunnen niet Whatsapp bellen)

Stuur een email
voor meer informatie

backoffice@centredulac.nl

Stuur een mail

Smaragd Ruimte