Pedicure Pijnacker

Centre du Lac biedt u een ruim aanbod aan pedicure behandeling, afhankelijk van de behoeften die u heeft. Maar welke behandeling u ook kiest. U loopt met een voldaan gevoel weer naar buiten.

Soorten pedicure behandelingen bij Centre du Lac

Centre du Lac biedt u maarliefst 10 verschillende soorten pedicure behandeling, afhankelijk van uw behoefte. Dit kan een basis behandeling zijn waarbij uw voeten door deskundig door onze schoonheidsspecialisten onder handen genomen worden. Maar u kunt ook genieten van mooie voeten door ze te laten lakken door onze specialisten. Ook voor medische redenen kunt u terecht bij Centre du Lac.

 

De behandelingen die Centre du Lac biedt zijn:

Reserveer uw pedicure

Pedicure Pijnacker combineren met dagje sauna

Naast de pedicure behandelingen biedt Centre du Lac een groot aanbod aan andere diensten en behandelingen. Naast uw voeten kunt u ook uw handen laten behandelen met een manicure behandeling. Een pedicure kan bijvoorbeeld ook een fijne afsluiter zijn na een bezoek aan onze sauna.

ROUTE NAAR CENTRE DU LAC IN PIJNACKER

Centre du Lac is goed te bereiken vanuit alle richtingen. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is Centre du Lac gemakkelijk te bereiken. Op 50 meter loopafstand van Centre du Lac stopt, bij halte Meersma, buslijn 455 van de EBS. Deze bus rijdt tussen de stations Zoetermeer Centrum West en Delft Centraal.

 

Route vanuit de richting Den Haag.

Vanuit Den Haag via A12/E30: U neemt afslag 7 en gaat bij de verkeerslichten rechtsaf. Aan het eind van de Oostweg neemt u op de rotonde de 1ste afslag rechts de Berkelseweg op richting de Boezem. Aan het eind van deze weg linksaf de Katwijkerlaan op. Na ongeveer 800 meter komt u bij Sauna en Beauty Centre du Lac aan.

 

Route vanuit de richting Delft.

Vanuit Delft via A13/E19: U neemt afslag 10 (Delft-zuid) en u volgt de N470 richting Zoetermeer. Blijf Zoetermeer ong 8 kilometer volgen tot de 5e rotonde waar industrieterrein de Boezem wordt aangegeven. Hier neemt u de derde afslag en rijdt u de Berkelse weg op. Deze gaat over in de Katwijkerlaan en na 6oo meter vind u Centre du Lac aan uw rechterhand.

 

Route vanuit de richting Utrecht.

Vanuit Zoetermeer volgt u de Oostweg onder de A12 door. Aan het eind van de Oostweg in Zoetermeer neemt u op de rotonde de 1ste rechts de Berkelseweg op richting de Boezem. Aan het eind van deze weg linksaf de Katwijkerlaan op. Na ongeveer 800 meter komt u bij Sauna en Beauty Centre du Lac aan.