Massage Zoetermeer

Bij Centre du Lac in de buurt van Zoetermeer kunt u genieten van diverse soorten massages, afhankelijk van het soort massage waar u behoefte aan heeft. Wat we voor elke massage kunnen garanderen is dat u voldaan ons wellness center verlaat.

Soorten massages bij Centre du Lac in de buurt van Zoetermeer

Bij Centre du Lac kunt u genieten van maar liefst 8 verschillende massages. Ieder soort massage heeft zijn unieke eigenschappen en behandelmethode. Van een heerlijke ontspanningsmassage tot een gespecialiseerde zwangerschapsmassage of sportmassage. Centre du Lac zorgt voor er bij elke massage voor dat u na afloop als ander mens weer naar buiten stapt.

 

De massages die Centre du Lac aanbiedt:

 

Reserveer direct uw massage

Massage combinaties in bij Centre du Lac Zoetermeer

De massages worden vaak gecombineerd met een bezoek aan de sauna om heerlijk te ontspannen. Ook een sauna bezoek is namelijk goed voor het lichaam en het herstel van spieren. Zo’n wellness dagje is een aanrader om even helemaal tot rust te komen.

Route naar Centre du Lac in de buurt van Zoetermeer

Centre du Lac is goed te bereiken vanuit alle richtingen. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is Centre du Lac gemakkelijk te bereiken. Op 50 meter loopafstand van Centre du Lac stopt, bij halte Meersma, buslijn 455 van de EBS. Deze bus rijdt tussen de stations Zoetermeer Centrum West en Zoetermeer Centraal.

 

Route vanuit de richting Zoetermeer.

Vanuit Zoetermeer volgt u de Oostweg onder de A12 door. Aan het eind van de Oostweg in Zoetermeer neemt u op de rotonde de 1ste rechts de Berkelseweg op richting de Boezem. Aan het eind van deze weg linksaf de Katwijkerlaan op. Na ongeveer 800 meter komt u bij Sauna en Beauty Centre du Lac aan.