Massage Delft

Bij Centre du Lac in de buurt van Delft kunt u genieten van diverse soorten massages, afhankelijk van het soort massage waar u behoefte aan heeft. Wat we voor elke massage kunnen garanderen is dat u voldaan ons wellness center verlaat.

Soorten massages bij Centre du Lac in de buurt van Delft

Bij Centre du Lac kunt u genieten van maarliefst 8 verschillende massages. Ieder soort massage heeft zijn unieke eigenschappen en behandelmethode. Van een heerlijke ontspanningsmassage tot een gespecialiseerde zwangerschapsmassage of sportmassage. Centre du Lac zorgt ervoor dat u bij elke massage na afloop als ander mens weer naar buiten stapt.

 

De massages die Centre du Lac aanbiedt:

Reserveer uw massage

Massage combinaties bij Centre du Lac Delft

De massages worden vaak gecombineerd met een bezoek aan de sauna om heerlijk te ontspannen. Ook een sauna bezoek is namelijk goed voor het lichaam en het herstel van spieren. Zo’n wellness dagje is een aanrader om even helemaal tot rust te komen.

Route naar Centre du Lac in de buurt van Delft

Centre du Lac is goed te bereiken vanuit alle richtingen. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is Centre du Lac gemakkelijk te bereiken. Op 50 meter loopafstand van Centre du Lac stopt, bij halte Meersma, buslijn 455 van de EBS. Deze bus rijdt tussen de stations Zoetermeer Centrum West en Delft Centraal.

 

Route vanuit de richting Delft.

Vanuit Delft via A13/E19: U neemt afslag 10 (Delft-zuid) en u volgt de N470 richting Zoetermeer. Blijf Zoetermeer ong 8 kilometer volgen tot de 5e rotonde waar industrieterrein de Boezem wordt aangegeven. Hier neemt u de derde afslag en rijdt u de Berkelse weg op. Deze gaat over in de Katwijkerlaan en na 6oo meter vind u Centre du Lac aan uw rechterhand.