Manicure Pijnacker

Kunnen uw handen wat extra verzorging gebruiken. Dan bent u bij Centre du Lac aan het juiste adres voor een manicure behandeling. Onze specialisten nemen uw gaan graag met uw handen aan de slag om deze weer te laten stralen.

Soorten manicure behandeling bij Centre du Lac

Centre du Lac bieden we u verschillende soorten manicure behandelingen aan om uw handen weer te laten stralen.  Met onze O.P.I. manicure behandeling krijgen uw handen een volledige verzorging. Maar u kunt er ook vier combineren om uw nagels te laten lakken of juist lakvrij te maken.

 

De behandelingen die Centre du Lac biedt zijn:

Reserveer uw manicure

Manicure behandeling in Pijnacker combineren met dagje sauna

Naast de manicure behandeling biedt Centre du Lac een groot aanbod aan andere diensten en behandelingen. Naast uw handen kunt u ook uw voeten laten behandelen met een pedicure behandeling. Een manicure kan bijvoorbeeld ook een fijne afsluiter zijn na een bezoek aan onze sauna.

ROUTE NAAR CENTRE DU LAC IN PIJNACKER

Centre du Lac is goed te bereiken vanuit alle richtingen. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is Centre du Lac gemakkelijk te bereiken. Op 50 meter loopafstand van Centre du Lac stopt, bij halte Meersma, buslijn 455 van de EBS. Deze bus rijdt tussen de stations Zoetermeer Centrum West en Delft Centraal.

 

Route vanuit de richting Den Haag.

Vanaf Den Haag via A12/E30: U neemt afslag 7 en gaat bij de verkeerslichten rechtsaf. Aan het eind van de Oostweg neemt u op de rotonde de 1ste afslag rechts de Berkelseweg op richting de Boezem. Aan het eind van deze weg linksaf de Katwijkerlaan op. Na ongeveer 800 meter komt u bij Sauna en Beauty Centre du Lac aan.

 

Route vanuit de richting Delft.

Vanuit Delft via A13/E19: U neemt afslag 10 (Delft-zuid) en u volgt de N470 richting Zoetermeer. Blijf Zoetermeer ong 8 kilometer volgen tot de 5e rotonde waar industrieterrein de Boezem wordt aangegeven. Hier neemt u de derde afslag en rijdt u de Berkelse weg op. Deze gaat over in de Katwijkerlaan en na 6oo meter vind u Centre du Lac aan uw rechterhand.

 

Route vanuit de richting Utrecht.

Vanaf Zoetermeer volgt u de Oostweg onder de A12 door. Aan het eind van de Oostweg in Zoetermeer neemt u op de rotonde de 1ste rechts de Berkelseweg op richting de Boezem. Aan het eind van deze weg linksaf de Katwijkerlaan op. Na ongeveer 800 meter komt u bij Sauna en Beauty Centre du Lac aan.