Manicure Den Haag

Kunnen uw handen wat extra verzorging gebruiken. Dan bent u bij Centre du Lac aan het juiste adres. Onze specialisten nemen uw gaan graag met uw handen aan de slag om deze weer te laten stralen.

Soorten manicure behandelingen bij Centre du Lac

Centre du Lac bieden we u 4 verschillende soorten manicure behandelingen om uw handen weer te laten stralen.  Met onze O.P.I. manicure krijgen uw handen een volledige behandeling. Maar u kunt er ook vier kiezen om uw nagels te laten lakken of juist lakvrij te maken.

 

De behandelingen die Centre du Lac biedt zijn:

Reserveer uw manicure

Manicure Den Haag combineren met andere behandelingen

Naast de manicure behandelingen biedt Centre du Lac een groot aanbod aan andere diensten en behandelingen. Naast uw handen kunt u ook uw voeten laten behandelen met een pedicure behandeling. Een pedicure kan ook een fijne afsluiter zijn na een bezoek aan onze sauna.

Route naar Centre du Lac de buurt van Den Haag

Centre du Lac is goed te bereiken vanuit alle richtingen. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is Centre du Lac gemakkelijk te bereiken. Op 50 meter loopafstand van Centre du Lac stopt, bij halte Meersma, buslijn 455 van de EBS. Deze bus rijdt tussen de stations Den Haag Centrum West en Den Haag Centraal.

 

Route vanuit de richting Den Haag.

Vanuit Den Haag via A12/E30: U neemt afslag 7 en gaat bij de verkeerslichten rechtsaf. Aan het eind van de Oostweg neemt u op de rotonde de 1ste afslag rechts de Berkelseweg op richting de Boezem. Aan het eind van deze weg linksaf de Katwijkerlaan op. Na ongeveer 800 meter komt u bij Sauna en Beauty Centre du Lac aan.