Manicure Bleiswijk

Kunnen uw handen wat extra verzorging gebruiken. Dan bent u bij Centre du Lac aan het juiste adres. Onze specialisten nemen uw gaan graag met uw handen aan de slag om deze weer te laten stralen.

Soorten manicure behandelingen bij Centre du Lac

Centre du Lac bieden we u 4 verschillende soorten manicure behandelingen om uw handen weer te laten stralen.  Met onze O.P.I. manicure krijgen uw handen een volledige behandeling. Maar u kunt er ook vier kiezen om uw nagels te laten lakken of juist lakvrij te maken.

 

De behandelingen die Centre du Lac biedt zijn:

Reserveer uw manicure

Manicure Bleiswijk combineren met andere behandelingen

Naast de manicure behandelingen biedt Centre du Lac een groot aanbod aan andere diensten en behandelingen. Naast uw handen kunt u ook uw voeten laten behandelen met een pedicure behandeling. Een pedicure kan ook een fijne afsluiter zijn na een bezoek aan onze sauna.

Route naar Centre du Lac in de buurt van Bleiswijk

Centre du Lac is goed te bereiken vanuit alle richtingen. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is Centre du Lac gemakkelijk te bereiken. Op 50 meter loopafstand van Centre du Lac stopt, bij halte Meersma, buslijn 455 van de EBS.

 

Route vanuit de richting Bleiswijk.

Vanuit Bleiswijk volgt u vanaf restaurant de Beren de Groendalseweg die overloopt in de Munnikenweg. Bij de kruising gaat u rechtsaf de Noordeindseweg en vervolgens rechtdoor bij de rotonde de Berkelse weg op. Deze straat rijdt u volledig uit en gaat over in de Katwijkerlaan en na 6oo meter vind u Centre du Lac aan uw rechterhand.