Lichaamspakking

Ontspannende lichaamspakking

Wat u kunt meenemen

Voor deze behandeling hoeft u niets mee te brengen.

Voorwaarden
  • Deze behandeling is te boeken op basis van beschikbaarheid
  • Prijswijzigingen en/of aanpassingen voorbehouden.
  • Deze behandeling wordt gepland tussen uw aangegeven aankomst- en vertrektijd.
  • Tot uiterlijk 48 uur van te voren kunt u een behandeling kosteloos annuleren. Indien u niet tijdig annuleert zijn wij, ongeacht de reden van opgaaf, genoodzaakt 50% van het reserveringsbedrag in rekening te brengen.
  • Deze behandeling kan met en zonder sauna entree geboekt worden.

Lichaamspakking van 55 minuten | €66,50

Een lichaamspakking is een heerlijke verzorging voor de huid. De schoonheidsspecialiste start de behandeling met een peeling. Deze peeling zorgt ervoor dat alle dode huidcellen worden verwijderd. Tevens kan de pakking hierdoor beter inwerken. Daarna wordt er samen met de schoonheidsspecialiste een keuze gemaakt uit verschillende pakkingsmogelijkheden.

Pakkingsmogelijkheden

De vitamine a van cacao hebben eigenschappen welke het verouderingsproces van de huid tegen gaan. Bovendien geeft het een verwarmend effect op het lichaam en dus bevordert het de transpiratie, wat op zijn beurt weer helpt bij het afvoeren van gifstoffen.

De rijkdom van de algen helpt het voeden van de huid en het herstel van kracht en vitaliteit. Het proces wordt versterkt door de hitte van de algenpakking. De warmte die vrijkomt bevorderd de niet alleen verwijding van de poriën maar is ook fijn voor de ontspannende werking.

Een heerlijke zachte crémepakking met voedende, verjongende en hydraterende eigenschappen. Deze sinaasappelpakking houdt de huid elastisch voor aanwezigheid van vitamine E. Tevens werkt de pakking verzachtend en vocht inbrengend.

Deze pakking is de ideale verzorging voor een normaal tot droge huid. De Argan- en olijfolie voeden en beschermen de huid, ze werken tevens verzachtend en vocht inbrengend.

Wilt u de lichaamspakking van 55 minuten? Reserveer dan via onderstaande knop uw behandeling. Wilt u toch liever een andere lichaamsbehandeling ondergaan? Wellicht is dan de Hammam behandeling iets voor u.

Reserveer online
Reserveer telefonisch