Klankmeditatie sessie

Klankmeditatie sessie

Klankmeditatie sessie 25 minuten |  €7,95
Op maandag, donderdag en vrijdag.

 

Tijdens de klankmeditatie gebruikt Jessica 3 soorten meditatie. Deze oefeningen zijn niet alleen voor tijdens de sessie maar kunnen ook heel gemakkelijk thuis worden beoefend. De sessie is voor maximaal 6 personen.

De soorten meditatie die worden beoefend tijdens de klankmeditatie

Klankmeditatie
Bij deze meditatie maakt Jessica gebruik van een aantal klankschalen of alleen van de grote gong. Door te mediteren in aanwezigheid van de klanken ontstaat er een diepere ontspanning en verbinding. Doordat u tijdens het mediteren verschillende resonanties ervaart u een rust die u nog nooit heeft ervaren.

Stilte-klankmeditatie
Een andere vorm van klankmeditatie is de stilte-klankmeditatie. Tijdens deze geleidelijke meditatie wordt de meditatie doorbroken voor klanken van de klankschalen of gong. Het belangrijkste tijdens de meditatie is de geest tot rust brengen. De klanken creëren rust en harmonie en voeren u vanzelf naar stilte.

Adem-klankmeditatie
Bij de adem-klankmeditatie is het gebruik van ademhaling erg belangrijk. Tijdens de meditatie gaat u bewust ademhalen. Doordat u zich hier volledig op focust bereikt u een punt van volledige ontspanning.