Hammam Zoetermeer

Hammam behandeling bij Centre du Lac in Zoetermeer

Bij Centre du Lac nabij Zoetermeer kunt u genieten van een Hammam behandeling. Tijdens deze behandeling kunt u tot rust komen op een verwarmde tafel in het badhuis van Centre du Lac. Met een speciale scrubhandschoen verwijderd de Tellak (hammam masseuse) de dode huidcellen door middel van het scrubben van de huid. Daarna brengt de Tellak door middel van een speciale zeepzak olijfzeep aan op he tlichaam.

 

Na de scrubbehandeling wordt de achterkant van uw lichaam kort gemasseerd waardoor ook uw spieren een fijne behandeling krijgen. Verder wordt na  afloop het lichaam afgespoeld met warm water.

 

Wanneer de hammam behandeling ten einde komt, raden we aan om in het naastgelegen kruidenbad plaats te nemen. In deze stille ruimte brengt het warme water en de geurende oliën u in volledige ontspanning.

 

Centre du Lac biedt de volgende behandeltijden aan:

Reserveer direct uw hammam

Hammam behandeling compleet maken

Na afloop van de hammam behandeling raden we aan om in het naastgelegen kruidenbad plaats te nemen. In deze stille ruimte brengt het warme water en de geurende oliën u in volledige ontspanning.

Route naar Centre du Lac in Zoetermeer

Centre du Lac is goed te bereiken vanuit alle richtingen. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is Centre du Lac gemakkelijk te bereiken. Op 50 meter loopafstand van Centre du Lac stopt, bij halte Meersma, buslijn 455 van de EBS. Deze bus rijdt tussen de stations Zoetermeer Centrum West en Zoetermeer Centraal.

 

Route vanuit de richting Zoetermeer.

Vanuit Zoetermeer volgt u de Oostweg onder de A12 door. Aan het eind van de Oostweg in Zoetermeer neemt u op de rotonde de 1ste rechts de Berkelseweg op richting de Boezem. Aan het eind van deze weg linksaf de Katwijkerlaan op. Na ongeveer 800 meter komt u bij Sauna en Beauty Centre du Lac aan.