Gezichtsbehandeling Zoetermeer

Bij Centre du Lac nabij Zoetermeer kunt u genieten van diverse soorten gezichtsbehandelingen. Onze specialisten maken gebruik van de producten van Babor. Welke gezichtsbehandeling u ook kiest, wij laten uw huid weer stralen!

Soorten gezichtsbehandelingen bij Centre du Lac in Zoetermeer

Bij Centre du Lac kunt u genieten van maarliefst 10 verschillende gezichtsbehandeling. Ieder soort behandeling heeft zijn unieke eigenschappen en behandelmethode. Van een Basis gezichtsbehandeling behandeling tot een gespecialiseerde anti-stress behandeling. Centre du Lac zorgt voor er bij elke gezichtsbehandeling voor dat u na afloop als ander mens weer naar buiten stapt.

 

De beautybehandelingen die Centre du Lac aanbiedt:

Reserveer direct uw gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling combinaties in Centre du Lac in Zoetermeer

De gezichtsbehandelingen bij onze salon worden vaak gecombineerd met een bezoek aan de sauna of onze masseuses om heerlijk te ontspannen. Ook een sauna bezoek is namelijk goed voor het lichaam en het herstel van spieren. Zo’n wellness dagje is een aanrader om even helemaal tot rust te komen.

Het leuke van onze gezichtsbehandelingen is dat ze ook te boeken zijn als duo behandeling waardoor u gezellig met een vriend of vriendin de behandeling kunt ondergaan. Zo heeft u ook nog een leuk uitje.

Route naar Centre du Lac in de buurt van Zoetermeer

Centre du Lac is goed te bereiken vanuit alle richtingen. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is Centre du Lac gemakkelijk te bereiken. Op 50 meter loopafstand van Centre du Lac stopt, bij halte Meersma, buslijn 455 van de EBS. Deze bus rijdt tussen de stations Zoetermeer Centrum West en Zoetermeer Centraal.

 

Route vanuit de richting Zoetermeer.

Vanuit Zoetermeer volgt u de Oostweg onder de A12 door. Aan het eind van de Oostweg in Zoetermeer neemt u op de rotonde de 1ste rechts de Berkelseweg op richting de Boezem. Aan het eind van deze weg linksaf de Katwijkerlaan op. Na ongeveer 800 meter komt u bij Sauna en Beauty Centre du Lac aan.