Gezichtsbehandeling Den Haag

Bij Centre du Lac Den Haag kunt u genieten van diverse soorten gezichtsbehandelingen. Onze specialisten maken gebruik van de producten van Babor. Welke gezichtsbehandeling u ook kiest, wij laten uw huid weer stralen!

Soorten gezichtsbehandelingen bij Centre du Lac in Den Haag

Bij Centre du Lac kunt u genieten van maarliefst 10 verschillende gezichtsbehandeling. Ieder soort behandeling heeft zijn unieke eigenschappen en behandelmethode. Van een basis gezichtsbehandeling tot een gespecialiseerde anti-stress behandeling. Centre du Lac zorgt ervoor dat u na elke behandeling als een nieuw mens naar buiten stapt.

 

De beautybehandelingen die Centre du Lac aanbiedt:

Reserveer uw gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling combinaties bij Centre du Lac in Den Haag

De gezichtsbehandelingen bij onze salon worden vaak gecombineerd met een bezoek aan de sauna of onze masseuses om heerlijk te ontspannen. Ook een sauna bezoek is namelijk goed voor het lichaam en het herstel van spieren. Zo’n wellness dagje is een aanrader om even helemaal tot rust te komen.

Het leuke van onze gezichtsbehandelingen is dat ze ook te boeken zijn als duo behandeling waardoor u gezellig met een vriend of vriendin de behandeling kunt ondergaan. Zo heeft u ook nog een leuk uitje.

Route naar Centre du Lac in de buurt van Den Haag

Centre du Lac is goed te bereiken vanuit alle richtingen. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is Centre du Lac gemakkelijk te bereiken. Op 50 meter loopafstand van Centre du Lac stopt, bij halte Meersma, buslijn 455 van de EBS. Deze bus rijdt tussen de stations Den Haag Centrum West en Den Haag Centraal.

 

Route vanuit de richting Den Haag.

Vanuit Den Haag via A12/E30: U neemt afslag 7 en gaat bij de verkeerslichten rechtsaf. Aan het eind van de Oostweg neemt u op de rotonde de 1ste afslag rechts de Berkelseweg op richting de Boezem. Aan het eind van deze weg linksaf de Katwijkerlaan op. Na ongeveer 800 meter komt u bij Sauna en Beauty Centre du Lac aan.