Gezichtsbehandeling Delft

Bij Centre du Lac Delft kunt u genieten van diverse soorten gezichtsbehandelingen. Onze specialisten maken gebruik van de producten van Babor. Welke gezichtsbehandeling u ook kiest, wij laten uw huid weer stralen!

Soorten gezichtsbehandelingen bij Centre du Lac in Delft

Bij Centre du Lac kunt u genieten van maarliefst 10 verschillende gezichtsbehandeling. Ieder soort behandeling heeft zijn unieke eigenschappen en behandelmethode. Van een basis gezichtsbehandeling tot een gespecialiseerde anti-stress behandeling. Centre du Lac zorgt er voor dat u bij elke gezichtsbehandeling na afloop als ander mens weer naar buiten stapt.

 

De beautybehandelingen die Centre du Lac aanbiedt:

Reserveer uw gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling combinaties bij Centre du Lac in Delft

De gezichtsbehandelingen bij onze salon worden vaak gecombineerd met een bezoek aan de sauna of onze masseuses om heerlijk te ontspannen. Ook een sauna bezoek is namelijk goed voor het lichaam en het herstel van spieren. Zo’n wellness dagje is een aanrader om even helemaal tot rust te komen.

Het leuke van onze gezichtsbehandelingen is dat ze ook te boeken zijn als duo behandeling waardoor u gezellig met een vriend of vriendin de behandeling kunt ondergaan. Zo kunt u ook nog een leuk uitje van maken.

Route naar Centre du Lac de buurt van Delft

Centre du Lac is goed te bereiken vanuit alle richtingen. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is Centre du Lac gemakkelijk te bereiken. Op 50 meter loopafstand van Centre du Lac stopt, bij halte Meersma, buslijn 455 van de EBS. Deze bus rijdt tussen de stations Zoetermeer Centrum West en Delft Centraal.

 

Route vanuit de richting Delft.

Vanuit Delft via A13/E19: U neemt afslag 10 (Delft-zuid) en u volgt de N470 richting Zoetermeer. Blijf Zoetermeer ongeveer 8 kilometer volgen tot de 5e rotonde waar industrieterrein de Boezem wordt aangegeven. Hier neemt u de derde afslag en rijdt u de Berkelse weg op. Deze gaat over in de Katwijkerlaan en na 6oo meter vind u Centre du Lac aan uw rechterhand.