Gezichtsbehandeling Bleiswijk

Bij Centre du Lac Bleiswijk kunt u genieten van diverse soorten gezichtsbehandelingen. Onze specialisten maken gebruik van de producten van Babor. Welke gezichtsbehandeling u ook kiest, wij laten uw huid weer stralen!

Soorten gezichtsbehandelingen bij Centre du Lac in Bleiswijk

Bij Centre du Lac nabij Bleiswijk kunt u genieten van maarliefst 10 verschillende gezichtsbehandeling. Ieder soort behandeling heeft zijn unieke eigenschappen en behandelmethode. Van een Basis gezichtsbehandeling behandeling tot een gespecialiseerde anti-stress behandeling. Centre du Lac zorgt voor er bij elke gezichtsbehandeling voor dat u na afloop als ander mens weer naar buiten stapt.

 

De beautybehandelingen die Centre du Lac aanbiedt:

Reserveer uw gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling combinaties bij Centre du Lac in Bleiswijk

De gezichtsbehandelingen bij onze salon worden vaak gecombineerd met een bezoek aan de sauna of onze masseuses om heerlijk te ontspannen. Ook een sauna bezoek is namelijk goed voor het lichaam en het herstel van spieren. Zo’n wellness dagje is een aanrader om even helemaal tot rust te komen.

Het leuke van onze gezichtsbehandelingen is dat ze ook te boeken zijn als duo behandeling waardoor u gezellig met een vriend of vriendin de behandeling kunt ondergaan.

Route naar Centre du Lac in de buurt van Bleiswijk

Centre du Lac is goed te bereiken vanuit alle richtingen. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is Centre du Lac gemakkelijk te bereiken. Op 50 meter loopafstand van Centre du Lac stopt, bij halte Meersma, buslijn 455 van de EBS.

 

Route vanuit de richting Bleiswijk.

Vanuit Bleiswijk volgt u vanaf restaurant de Beren de Groendalseweg die overloopt in de Munnikenweg. Bij de kruising gaat u rechtsaf de Noordeindseweg en vervolgens rechtdoor bij de rotonde de Berkelse weg op. Deze straat rijdt u volledig uit en gaat over in de Katwijkerlaan en na 6oo meter vind u Centre du Lac aan uw rechterhand.