Beautysalon Pijnacker

Bij Centre du Lac in Pijnacker kunt u genieten van diverse soorten beautybehandelingen, afhankelijk van het soort behandeling waar u behoefte aan heeft. Wat we voor elke beautybehandeling kunnen garanderen is dat u voldaan ons wellness center verlaat.

Soorten beautybehandelingen bij Centre du Lac in Pijnacker

Bij Centre du Lac kunt u genieten van maarliefst 6 verschillende beautybehandelingen. Ieder soort behandeling heeft zijn unieke eigenschappen en behandelmethode. Van een ontspannende lichaamsbehandeling tot een gespecialiseerde gezichtsbehandeling. Centre du Lac zorgt voor er voor dat u na elke behandeling als een ander mens naar buiten stapt.

 

De beautybehandelingen die Centre du Lac aanbiedt:

Reserveer uw beauty behandeling

Beautybehandeling combinaties bij Centre du Lac in Pijnacker

De behandelingen bij onze beautysalon worden vaak gecombineerd met een bezoek aan de sauna om heerlijk te ontspannen. Immers is een sauna bezoek goed voor het lichaam en het herstel van spieren. Zo’n wellness dagje is een aanrader om even helemaal tot rust te komen.

Route naar Centre du Lac in Pijnacker

Centre du Lac is goed te bereiken vanuit alle richtingen. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is Centre du Lac gemakkelijk te bereiken. Op 50 meter loopafstand van Centre du Lac stopt, bij halte Meersma, buslijn 455 van de EBS. Deze bus rijdt tussen de stations Zoetermeer Centrum West en Delft Centraal.

 

Route vanuit de richting Den Haag.

Vanuit Den Haag via A12/E30: U neemt afslag 7 en gaat bij de verkeerslichten rechtsaf. Aan het eind van de Oostweg neemt u op de rotonde de 1ste afslag rechts de Berkelseweg op richting de Boezem. Aan het eind van deze weg linksaf de Katwijkerlaan op. Na ongeveer 800 meter komt u bij Sauna en Beauty Centre du Lac aan.

 

Route vanuit de richting Delft.

Vanuit Delft via A13/E19: U neemt afslag 10 (Delft-zuid) en u volgt de N470 richting Zoetermeer. Blijf Zoetermeer ong 8 kilometer volgen tot de 5e rotonde waar industrieterrein de Boezem wordt aangegeven. Hier neemt u de derde afslag en rijdt u de Berkelse weg op. Deze gaat over in de Katwijkerlaan en na 6oo meter vind u Centre du Lac aan uw rechterhand.

 

Route vanuit de richting Utrecht.

Vanuit Zoetermeer volgt u de Oostweg onder de A12 door. Aan het eind van de Oostweg in Zoetermeer neemt u op de rotonde de 1ste rechts de Berkelseweg op richting de Boezem. Aan het eind van deze weg linksaf de Katwijkerlaan op. Na ongeveer 800 meter komt u bij Sauna en Beauty Centre du Lac aan.