Beautysalon Den Haag

Bij Centre du Lac Den Haag kunt u genieten van diverse soorten beautybehandelingen, afhankelijk van het soort behandeling waar u behoefte aan heeft. Wat we voor elke beautybehandeling kunnen garanderen is dat u voldaan ons wellness center verlaat.

Soorten beautybehandelingen bij Centre du Lac in Pijnacker

Bij Centre du Lac kunt u genieten van maarliefst 6 verschillende beautybehandelingen. Ieder soort behandeling heeft zijn unieke eigenschappen en behandelmethode. Van een ontspannende lichaamsbehandeling tot een gespecialiseerde gezichtsbehandeling.

 

De beautybehandelingen die Centre du Lac aanbiedt:

Reserveer uw beautybehandeling

Beautybehandeling combinaties bij Centre du Lac in de buurt van Den Haag

De beautybehandelingen worden vaak gecombineerd met een bezoek aan de sauna om heerlijk te ontspannen. Ook een sauna bezoek is namelijk goed voor het lichaam en het herstel van spieren. Zo’n wellness dagje is een aanrader om even helemaal tot rust te komen.

Route naar Centre du Lac de buurt van Den Haag

Centre du Lac is goed te bereiken vanuit alle richtingen. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is Centre du Lac gemakkelijk te bereiken. Op 50 meter loopafstand van Centre du Lac stopt, bij halte Meersma, buslijn 455 van de EBS. Deze bus rijdt tussen de stations Den Haag Centrum West en Den Haag Centraal.

 

Route vanuit de richting Den Haag.

Vanuit Den Haag via A12/E30: U neemt afslag 7 en gaat bij de verkeerslichten rechtsaf. Aan het eind van de Oostweg neemt u op de rotonde de 1ste afslag rechts de Berkelseweg op richting de Boezem. Aan het eind van deze weg linksaf de Katwijkerlaan op. Na ongeveer 800 meter komt u bij Sauna en Beauty Centre du Lac aan.