Beautysalon Delft

Bij Centre du Lac Delft kunt u genieten van diverse soorten beautybehandelingen, afhankelijk van het soort behandeling waar u behoefte aan heeft. Wat we voor elke beautybehandeling kunnen garanderen is dat u voldaan ons wellness center verlaat.

Soorten beautybehandelingen bij Centre du Lac in Pijnacker

Bij Centre du Lac (gelegen nabij Delft) kunt u genieten van maarliefst 6 verschillende beautybehandelingen. Ieder soort behandeling heeft zijn unieke eigenschappen en behandelmethode. Van een ontspannende lichaamsbehandeling tot een gespecialiseerde gezichtsbehandeling. Centre du Lac zorgt ervoor dat u na elke behandeling als een ander mens naar buiten stapt.

 

De beautybehandelingen die Centre du Lac aanbiedt:

Reserveer uw beauty behandeling

Beautybehandeling combinaties bij Centre du Lac in de buurt van Delft

De beautybehandelingen worden vaak gecombineerd met een bezoek aan de sauna om heerlijk te ontspannen. Ook een sauna bezoek is namelijk goed voor het lichaam en het herstel van spieren. Zo’n wellness dagje is een aanrader om even helemaal tot rust te komen.

Route naar Centre du Lac de buurt van Delft

Centre du Lac is goed te bereiken vanuit alle richtingen. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is Centre du Lac gemakkelijk te bereiken. Op 50 meter loopafstand van Centre du Lac stopt, bij halte Meersma, buslijn 455 van de EBS. Deze bus rijdt tussen de stations Zoetermeer Centrum West en Delft Centraal.

 

Route vanuit de richting Delft.

Vanuit Delft via A13/E19: U neemt afslag 10 (Delft-zuid) en u volgt de N470 richting Zoetermeer. Blijf Zoetermeer ongeveer 8 kilometer volgen tot de 5e rotonde waar industrieterrein de Boezem wordt aangegeven. Hier neemt u de derde afslag en rijdt u de Berkelse weg op. Deze gaat over in de Katwijkerlaan en na 6oo meter vind u Centre du Lac aan uw rechterhand.