Winters beauty combi-arrangement

Chocolade droom

Tijdens de donkere dagen is het uiterst belangrijk om goed uw rust te pakken. Daarom geniet u deze winter met het beauty combi-arrangement van twee verschillende chocolade behandelingen. Chocolade bevat namelijk verschillende neurotransmitters die een gelukzalig gevoel veroorzaken. Voor de optimale ontspanning bevat het arrangement ook een entree voor de sauna. U kunt uit de onderstaande chocolade behandelingen uw twee favorieten kiezen.

U heeft keuze uit de volgende chocolade behandelingen:

De schoonheidsspecialiste verzorgt de voet door middel van een reiniging, een verzachting en een scrub. Daarna wordt de voet heerlijk gemasseerd. De behandeling eindigt met een verwennend chocolade masker.

De schoonheidsspecialiste start met het scrubben van de rug. Vervolgens wordt de rug gereinigd door middel van warme kompressen. Daarna wordt de rug verpakt met de chocolade pakking.

De behandelaar masseert de rug, de schouders, de nek en de armen. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een heerlijke massage olie met een chocolade geur.

De schoonheidsspecialiste start de behandeling met een reiniging van het gezicht, waarna het gezicht wordt gepeeld. Na de peeling wordt het gezicht behandeld met een werkstofconcentraat. De behandeling eindigt met een fijne gezichtsmassage en een chocolade masker.

Het beauty combi-arrangement bestaat uit:
– Een sauna entree
– Twee fijne behandelingen van 25 minuten

Voor € 72,50

Dit arrangement is geldig van 21 december 2019 tot en met 20 maart 2020.