Pedicure Bleiswijk

Centre du Lac biedt u een ruim aanbod aan pedicure behandeling, afhankelijk van de behoeften die u heeft. Maar welke behandeling u ook kiest. U loopt met een voldaan gevoel weer naar buiten.

Soorten pedicure behandelingen bij Centre du Lac

Centre du Lac biedt u maarliefst 10 verschillende soorten pedicure behandeling, afhankelijk van uw behoefte. Dit kan een basis behandeling zijn waarbij uw voeten door deskundig door onze schoonheidsspecialisten onder handen genomen worden. Maar u kunt ook genieten van mooie voeten door ze te laten lakken door onze specialisten. Ook voor medische redenen kunt u terecht bij Centre du Lac.

 

De behandelingen die Centre du Lac biedt zijn:

Pedicure Bleiswijk combineren met andere behandelingen

Naast de pedicure behandelingen biedt Centre du Lac een groot aanbod aan andere diensten en behandelingen. Naast uw voeten kunt u ook uw handen laten behandelen met een manicure behandeling. Een pedicure kan ook een fijne afsluiter zijn na een bezoek aan onze sauna.

Route naar Centre du Lac in de buurt van Bleiswijk

Centre du Lac is goed te bereiken vanuit alle richtingen. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is Centre du Lac gemakkelijk te bereiken. Op 50 meter loopafstand van Centre du Lac stopt, bij halte Meersma, buslijn 455 van de EBS.

 

Route vanuit de richting Bleiswijk.

Vanuit Bleiswijk volgt u vanaf restaurant de Beren de Groendalseweg die overloopt in de Munnikenweg. Bij de kruising gaat u rechtsaf de Noordeindseweg en vervolgens rechtdoor bij de rotonde de Berkelse weg op. Deze straat rijdt u volledig uit en gaat over in de Katwijkerlaan en na 6oo meter vind u Centre du Lac aan uw rechterhand.