Massage Bleiswijk

Bij Centre du Lac in de buurt van Bleiswijk kunt u genieten van diverse soorten massages, afhankelijk van het soort massage waar u behoefte aan heeft. Wat we voor elke massage kunnen garanderen is dat u voldaan ons wellness center verlaat.

Soorten massages bij Centre du Lac in de buurt van Bleiswijk

Bij Centre du Lac kunt u genieten van maar liefst 8 verschillende massages. Ieder soort massage heeft zijn unieke eigenschappen en behandelmethode. Van een heerlijke ontspanningsmassage tot een gespecialiseerde zwangerschapsmassage of sportmassage. Centre du Lac zorgt voor er bij elke massage voor dat u na afloop als ander mens weer naar buiten stapt.

 

De massages die Centre du Lac aanbiedt:

 

Reserveer direct uw massage

Massage combinaties bij Centre du Lac in Bleiswijk

De massages worden vaak gecombineerd met een bezoek aan de sauna om heerlijk te ontspannen. Ook een sauna bezoek is namelijk goed voor het lichaam en het herstel van spieren. Zo’n wellness dagje is een aanrader om even helemaal tot rust te komen.

Route naar Centre du Lac in de buurt van Bleiswijk

Centre du Lac is goed te bereiken vanuit alle richtingen. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is Centre du Lac gemakkelijk te bereiken. Op 50 meter loopafstand van Centre du Lac stopt, bij halte Meersma, buslijn 455 van de EBS.

 

Route vanuit de richting Bleiswijk.

Vanuit Bleiswijk volgt u vanaf restaurant de Beren de Groendalseweg die overloopt in de Munnikenweg. Bij de kruising gaat u rechtsaf de Noordeindseweg en vervolgens rechtdoor bij de rotonde de Berkelse weg op. Deze straat rijdt u volledig uit en gaat over in de Katwijkerlaan en na 6oo meter vind u Centre du Lac aan uw rechterhand.