Hammam Bleiswijk

Hammam behandeling bij Centre du Lac in Bleiswijk

Bij Centre du Lac nabij Bleiswijk kunt u genieten van een Hammam behandeling. Tijdens deze behandeling kunt u tot rust komen op een verwarmde tafel in het badhuis van Centre du Lac. Met een speciale scrubhandschoen verwijderd de Tellak (hammam masseuse) de dode huidcellen door middel van het scrubben van de huid. Daarna brengt de Tellak door middel van een speciale zeepzak olijfzeep aan op he tlichaam.

 

Na de scrubbehandeling wordt de achterkant van uw lichaam kort gemasseerd waardoor ook uw spieren een fijne behandeling krijgen. Verder wordt na  afloop het lichaam afgespoeld met warm water.

 

Wanneer de hammam behandeling ten einde komt, raden we aan om in het naastgelegen kruidenbad plaats te nemen. In deze stille ruimte brengt het warme water en de geurende oliën u in volledige ontspanning.

 

Centre du Lac biedt de volgende behandeltijden aan:

Reserveer direct uw hammam

Hammam behandeling combineren

De hammam behandeling is goed te combineren met de andere faciliteiten van Centre du Lac. Bij Centre du Lac kunt namelijk heerlijk genieten van een dagje wellness. Maar ook onze sauna, massage en beautybehandelingen zijn los te boeken.

Route naar Centre du Lac in Bleiswijk

Centre du Lac is goed te bereiken vanuit alle richtingen. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is Centre du Lac gemakkelijk te bereiken. Op 50 meter loopafstand van Centre du Lac stopt, bij halte Meersma, buslijn 455 van de EBS.

 

Route vanuit de richting Bleiswijk.

Vanuit Bleiswijk volgt u vanaf restaurant de Beren de Groendalseweg die overloopt in de Munnikenweg. Bij de kruising gaat u rechtsaf de Noordeindseweg en vervolgens rechtdoor bij de rotonde de Berkelse weg op. Deze straat rijdt u volledig uit en gaat over in de Katwijkerlaan en na 6oo meter vind u Centre du Lac aan uw rechterhand.