Mindful bewegen

Een échte beleving!

Bent u toe aan extra ontspanning en meer verbinding met uw lichaam tijdens uw saunadag? Samantha, yogadocent en coach van Chi Motion Lifestyle, heet u van harte welkom tijdens haar Yin Yoga en Mindful Dans sessies. Mindful bewegen staat centraal in haar sessies. Tijdens een sessie leert u alles los te laten, ruimte te creëren en uw (levens) energie te laten stromen. U ervaart rust, diepe ontspanning en vertrouwen. Tip: Neem voor beide sessies lekker zittende kleding met u mee.

Dagprogramma
Yin Yoga  11:00 – 11:30 uur
Mindful dans  11:45 – 12:15 uur
Yin Yoga  12:30 – 13:00 uur

Reserveer uw sessie

Samantha

Programma

Zaterdag 28 augustus
Zaterdag 25 september

Yin yoga | 25 min. | €7,95 p. p. 

Een Yin yoga sessie bestaat uit simpele passieve houdingen. Een sessie heeft een herstellend vermogen voor lichaam en geest. Tijdens de sessie neemt u plaats op de yogamat. Samantha begeleid u vervolgens naar een rustige en bewuste ademhaling. Zowel het lichaam als de pose is uniek. Vanuit dit uitgangspunt onderzoekt u de stretch op een manier die prettig aanvoelt voor u. Daarna wordt het lichaam verstilt, zodat de pose een helende werking uitoefent op uw lichaam. Deze sessie duurt 25 minuten.

Mindful Dans | 25 min. | €7,95 p. p. 

Een Mindful Dance practise zorgt voor verbinding. Het opent en vergroot uw energieveld. Daarbij wordt stagnerende energie omgezet in lichtere en bewustere energie. De sessie bestaat uit het bewust stellen van een intentie, bewust zijn van het moment en u volledig overgeven aan uw lichaam in samensmelting met de muziek. De dans is op uw eigen vrije manier. Het is een meditatieve danservaring met een unieke sfeer. U voelt u vaak lichter en vrijer, alsof u een resetknop hebt ingedrukt. Deze sessie duurt 25 minuten.