Microdermabrasie

Microdermabrasie

 

De cosmetische Microdermabrasie is een moderne, effectieve peeling van de huid. Door het doelgericht weghalen van de afgestorven huidcellen door middel van aluminiumoxide-kristallen wordt het zelfregeneratieproces van de huid versneld. Dit betekent dat afgestorven huidcellen worden vervangen door nieuwe cellen.

Hoe verloopt de Microdermabrasie?

Aan het begin van de behandeling wordt de huid gereinigd en voorbereid op de Microdermabrasie. Tijdens de Microdermabrasie worden de ogen door een bril of speciale oogpads beschermd.

De schoonheidsspecialiste spant de huid, zet het handstuk op de huid en glijdt zachtjes en zonder druk over de te behandelingen plekken. Door middel van een vacuümsysteem worden de aluminium-kristallen op de huid gevoerd en weer afgezogen. Dit wordt waargenomen als een licht kriebelen.

 

Waar moet u voor de Microdermabrasie op letten?

Doe contact lenzen uit.

 

Aantal behandelingen

Voor de optimale effecten moeten de behandelingen met Microdermabrasie worden uitgevoerd in kuurverband, d.w.z. afhankelijk van het huidbeeld/-toestand zijn er tussen de – en 12 behandelingen noodzakelijk. Tussen de behandelingen moet in e regel een pauze zitten van 7 – 12 dagen; ook dit varieert afhankelijk van huidbeeld/-toestand en behandelingsdoel.

Waar moet u na de Microdermabrasie op letten?

Na de behandeling kunnen tijdelijk een gevoel van droogte, roodkleuringen en lichte bloedingen in het weefsel optreden. De roodkleuringen nemen afhankelijk van de gesteldheid van de huid binnen enkele uren af. Mochten de roodkleuringen na 24 uur niet verminderen, wendt u zich dan tot uw deskundige schoonheidsspecialiste.

 

Uw huid heeft na de Microdermabrasie 2 -3 dagen nodig om de natuurlijke lipidenbeschermingsmantel en zodoende de huideigen beschermingsfunctie weer volledig op te bouwen. U bereikt optimale behandelingsresultaten wanneer u gedurende deze periode indien mogelijk extra prikkels vermijdt zoals:

 

– Een langer verblijf in de zon of solarium
– Sterkt transpireren (bezoek sauna)
– Andere abrasieve of chemische peelings
– Haarverwijdering op de behandelde plekken
– Zelfbruiner
– Bezoek aan zwembaden (chloorhoudend water/zeewater)

 

Prijzen Microdermabrasie

– Microdermabrasie behandeling 55 min.  €99,-
– Microdermabrasie behandeling + ultrasone behandeling 70 min.    €110,-
– Microdermabrasie behandeling + ultrasone behandeling en speciaal masker 85 min.    €130,-
– Ultrasone behandeling los te boeken 15 min.    €20,-
– Kuur microdermabrasie   6 behandelingen a 55 min. €450,-
– Kuur microdermabrasie 10 behandelingen a 55 min. €720,-

Reserveren