Microdermabrasie

Micro_03

Prijzen Microdermabrasie

– Microdermabrasie behandeling 55 min. €101,00
– Microdermabrasie behandeling + ultrasone behandeling 70 min. €112,50
– Microdermabrasie behandeling + ultrasone behandeling en speciaal masker
85 min. €130,00
– Ultrasone behandeling los te boeken 15 min. €21,50
– Kuur microdermabrasie   6 behandelingen a 55 min. €460,00
– Kuur microdermabrasie 10 behandelingen a 55 min. €735,00

Reserveer online
Reserveer telefonisch

De behandeling

De cosmetische Microdermabrasie is een moderne, effectieve peeling van de huid. Door het doelgericht weghalen van de afgestorven huidcellen door middel van aluminiumoxide-kristallen wordt het zelfregeneratieproces van de huid versneld. Dit betekent dat afgestorven huidcellen worden vervangen door nieuwe cellen.

Behandelplan

Voor een optimaal resultaat wordt microdermabrasie in een kuurverband aangeraden. Het is gebruikelijk dat er tussen de 3-6 behandelingen gedaan worden met tussenpozen van 2 tot 4 weken. Daarna zijn onderhoudsbehandelingen gewenst. Afhankelijk van uw huidconditie kan het behandelplan variëren.

Tips en adviezen
  • Doe contactlenzen voorafgaand aan de behandeling uit.
  • Vermijdt de directe zon, de zonnebank en zelfbruiner gedurende het gehele behandelproces. Bescherm daarnaast uw huid ten alle tijden met een goede zonbescherming van minimaal SPF 30.
  • Vermijdt tot 48 uur na de behandeling een bezoek aan de sauna en/ of zwembad, hete douches en intensief sporten
  • Mijd minimaal 2 weken voor en na de microdermabrasie behandeling enige andere behandeling zoals o.a. laser, gezichtsontharing, scrubs en chemische peelings.
  • Trek niet aan de losse velletjes en ga niet krabben in verband met de kans op littekens.
Tijdens de behandeling

Hoe verloopt de Microdermabrasie?

Aan het begin van de behandeling wordt de huid gereinigd en voorbereid op de Microdermabrasie. De schoonheidsspecialiste spant de huid, zet het handstuk op de huid en glijdt zachtjes en zonder druk over de te behandelen plekken. Door middel van een vacuümsysteem worden de aluminium-kristallen op de huid gevoerd en weer afgezogen. Dit wordt waargenomen als een licht kriebelen.

Na de behandeling

Waar moet u na de Microdermabrasie op letten?

Na de behandeling kunnen tijdelijk een gevoel van droogte, roodkleuringen en lichte bloedingen in het weefsel optreden. De roodkleuringen nemen afhankelijk van de gesteldheid van de huid binnen enkele uren af. Mochten de roodkleuringen na 24 uur niet verminderen, wendt u zich dan tot uw deskundige schoonheidsspecialiste. Uw huid heeft na de Microdermabrasie 2 -3 dagen nodig om de natuurlijke lipidenbeschermingsmantel en zodoende de huideigen beschermingsfunctie weer volledig op te bouwen. U bereikt optimale behandelingsresultaten wanneer u gedurende deze periode indien mogelijk extra prikkels vermijdt.